fbpx

Дневен хороскоп за 29 март 2019

482

Овен
Този петък не задържайте лошото в себе си. Сега може да се оплаквате на глас и по много. Ако няма никой около вас може да се оплачете на себе си.

Телец
Този петък не правете сериозни признания. Всичко, което кажете сега може да ви излезе през носа, а това не е приятно.

Близнаци
Това е ден, в който може да помислите по-сериозно за вашата мисия. Ако нямате такава – направете първите стъпки в търсенето ѝ.

Рак
Този петък може да ви се струпат много задачи, но никоя от тях не е за отлагане или правене през пръсти. Станете по-рано от обикновено, за да успеете с всичко.

Лъв
Този петък е възможно да забравите за важен ангажимент. Напишете си бележки, напомняния, аларми, за да сте сигурни, че няма да пропуснете.

Дева
Този петък е вероятна непланирана среща. Направете така, че да не изглеждате много изненадани и се дръжте на ниво.

Везни
Този петък не взимайте сериозно всичко, което чуете. Филтрирайте информацията, както ви харесва, за да не се претоварите преди почивните дни.

Скорпион
Този петък е време да си направите подарък, ако някой друг не се сети да ви изпревари. В такъв случай може да си направите и два подаръка.

Стрелец
Този петък не се закачайте излишно. Невинна шега може да премине границите и да остави неприятни усещания за дълго време.

Козирог
Този петък е ден за забавления или поне втората част от него. Не си отказвайте в качествено разпускане. Определете условията на играта.

Водолей
Този петък ще може да се насладите на спокойствието около вас. Не е нужно да сте прекалено енергични, за да прекарате добре вечерта.

Риби
Този петък ще свършите толкова работа, колкото имате възможност. И да се ядосвате – няма да промените нещата. Колкото – толкова.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...