Дневен хороскоп за 16 ноември 2017

Овен

Необходим ви е гъвкав подход днес. Преценявайте си възможностите и се опитайте да се адаптирате към случващото се наоколо. Последното, от което имате нужда са спорове, конфликти и разправии. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции.

Телец

Част от днешните събития абсолютно ще се разминат с очакванията ви, което съвсем не значи, че някъде грешите. Обмисляйте действията си и действайте по собствено убеждение. Не позволявайте на никой да се намесва в решенията и да ви подтиква към употреба на тактики, в чийто ефект се съмнявате.

Близнаци

Преценявайте внимателно изказванията си, както и начинът, по който говорите. Съвсем добронамерена забележка може да ви създаде врагове и да ви принуди да промените изцяло плановете си за днешния ден. Осигурявайте си резервен вариант за изход от неудобна ситуация.

Рак

Ще постигнете целите си, ако не се съмнявате непрекъснато в себе си. Действайте смело и с умерено темпо. Колкото по-малко разчитате на съдействие, толкова по-навременна помощ ще получите при това без да се чувствате ангажирани, защото не сте помолили никого за нищо.

Лъв

Не всичко ще ви се получи от първия път днес. На моменти ще се наложи да „върнете лентата“, да промените тактиката, за да укрепите позициите си. Няма причини за тревога. По-добре бавно, но обмислено, отколкото да повтаряте стари грешки от бързане.

Дева

Има дни, които минават под мотото „ръцете ми пречат“. Не се депресирайте, ако днешният започне по този начин. Имате нужда от малко време за пасивни размишления и обмисляне на тактиката. Никой няма да знае, че имате нужда от помощ, ако не споделите, така че колкото по`на време го направите, толкова по-добре.

Везни

Преценете как се чувствате след всяка извършена от вас дейност. Ако сте доволни от себе си и в добро настроение, значи сте се справили с точната задача. Ако се чувствате отпаднали и объркани, значи напразно сте си губили времето. Може би ще е по-добре предварително да обмислите ситуацията…

Скорпион

Странна ситуация, когато ще участвате в работата на два различни екипа. Първоначално ще помагате на едните до момента, в който ще ви помолят да помагате и на другите. Печеливши от цялата работа ще сте самите вие, защото ще усвоите тънкостите на две различни по рода си дейности.

Стрелец

Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи. Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си. Наблюдавайте ефекта и реакциите. Те ще ви подскажат до колко изборът ви е бил правилен.

Козирог

Условията ще са подходящи за реализация на някои промени, които от известно време обмисляте. Единственото, което може да ви попречи е собствената ви неувереност и липса на ясна представа за крайния резултат. Подхождате към събитията много повече емоционално, отколкото рационално.

Водолей

Като цяло знаете какво искате, но на моменти може да се натъкнете на затруднения, на естествено противопоставяне на обстоятелствата. Това не означава, че сте сгрешили. Означава единствено, че трябва да помислите и да „пренаредите картите“. След това събитията ще са предвидими.

Риби

Не си налагайте прекалено интензивен ритъм на действие. Бързането ще предизвика два еднакво неприятни ефекта: ще изразходите силите си за кратко и ще допуснете груби грешки от разсеяност. Правилният начин е да заложите на най-силната си страна, а именно съзерцанието. Само така ще избистрите детайлно позициите си.

 

Може да харесате и