Дневен хороскоп за 10 септември 2017

Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос.

Поднесете новите идеи и планове на колегите си, ако сте на работното си място. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоци – в противен случай може да се провалите и да съжалявате.

Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Това съвсем не е случайно, успехите ви стимулират да гоните нови цели.

Щастливи числа: 42 22 6 46 30 16

Овен
Една нова връзка ще Ви подейства като мед за душата. Акумулирайте енергия. Днес може успешно да осъществите делови преговори, да установите нови контакти или да сключвате договори – няма да срещате пречки. Понеделник ще бъде доста натоварен делови ден. Ще трябва да се справите с куп ангажименти – затова действайте още от сутринта, защото няма кой друг да го свърши вместо Вас. С романтичното си настроение предизвиквате нечии интерес, което вълнува и двама ви.

Телец
Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Постигнатите споразумения ще ви помогнат да проумеете истини, останали неразбрани до сега за вас. Това съвсем не е случайно, успехите ви стимулират да гоните нови цели. Утре ще бъде ден изпълнен с множество разнородни възможности за реализация. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея.

Близнаци
Когато големите спорят, малките страдат. Тактичността и деловият Ви усет ще Ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Нищо ново и непознато утре няма да Ви донесе желания успех. Имате шанс за значими постижения чрез контакти през този ден. Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Близнаци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажираните срещи с приятели или провеждането на делови преговори.

Рак
Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Късметът ще е с Вас, но покажете, че не Ви липсва инициатива. Като цяло денят Ви ще е приветлив и с ясни перспективи за развитие. Днешният ден ще обаче не е никак лош за реализация на делови и лични цели. Гости от далече ще направят вечерта ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават!

Лъв
Трудностите, с които Лъвовете ще се сблъскат през днешния ден се дължат повече на вътрешна нестабилност и променливо настроение, отколкото на външни причини. Преоткривате наново позабравени ценности. Няма да липсват трудности на работното Ви място, защото сте прекалено самоуверени. Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите, но какво пък. Някои от родените в зодията ще предприемат важно пътуване с лична цел.

Дева
Карайте полека и не бързайте със сложните неща. Днес ще е чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани. Възможна е печалба на игри на късмета. Бъдете внимателни с хората. Не налагайте мнението и идеите си.

Везни
Неделя е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Ако сте обвързани с други хора, чиито интереси не съвпадат с Вашите, не бързайте да изразявате на глас намеренията си. Направете нещата, които Ви носят радост, сила и вдъхновение. Добре е да действате според планираното и да работите в екип. Не отказвайте на инат съвети, защото може да се окажат полезни. Непредвидени ангажименти ще променят плановете на мнозина от вас.

Скорпион
Утре вечер и в любовта късметът ще Ви следва. Не забравяйте за задълженията си. Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Ще останете очаровани от предложението на свой близък за предстоящо събитие. Като цяло мнозина от вас утре ще се чувствате в свои води.

Стрелец
Избягвайте рискови операции с пари. Нужна е трезва оценка на реалността. Не пренебрегвайте интуицията си, тя ще Ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. Само така ще можете да видите плановете си осъществени. Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно.

Козирог
Понеделник ще е доста ангажиращ и динамичен ден за мнозина от представителите на зодия Козирози. Не е нужно да се напрягате – просто се отпуснете и оставете животът да ви даде онова, което заслужавате. Онова, което трябва да правите ще дойде по интуитивен път, дори чрез мистични изживявания. Успявате в намеренията си и ще прокарате стратегията на целите си не толкова чрез тактика, колкото чрез акъл и реално поемане на отговорност. В следобедните часове си починете и се отдайте на любимите си занимания.

Водолей
Приятна среща ще разнообрази деня Ви и ще повиши самочувствието Ви. Възможно е съвсем скоро отново да се върнете към своите проблеми. За някои от вас момента е подходящ за планиране на дългосрочни програми, чийто резултат ще зависи в голяма степен от Вас самите. Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно.

Риби
Родените в третата декада ще имат повече проблеми и допълнително натоварване, с което трудно ще се справят. Преговорите ще зациклят, ще влизате в излишни спорове и разправии у дома и на работното място. Утре ще се наложи да се извинявате и обяснявате. За да се възползвате максимално от позитивните влияния, работете в сътрудничество с хората около Вас – сами едва ли ще се справите. За Рибите утрешния ден се очертава много активен, през който ще имате възможност да реализирате деловите и професионалните си цели в пълнота.

 

Може да харесате и