fbpx

Дневен хороскоп за 10 Февруари 2019

71

Овен
Всичко започнато през днешния ден ще ви се отдава с лекота и ще го приключите навреме. Неделя е благоприятна за реализацията на личните и деловите ви цели, но всички от зодията следва да са достатъчно активни, защото макар и прилично сполучлив, денят не е от най-успешните, в които с минимални усилия ще постигнете изненадващ обем положителни резултати.

Въздържайте недоволството и потиснете недобрите си мисли. Ако трудностите са ви направили по-раздразнителни, помислете, че има защо и да сте доволни. Близостта на семейството и роднините ви е повод да се усмихнете на живота, имате хора до себе си, на които можете да разчитате. Имате добри шансове да успеете, ако не се доверявате на вътрешните си страхове. Недейте да преувеличавате негативните последици защото ще ви е трудно да бъдете обективни.

Телец
Денят е изключително подходящ за планиране и начало на нови идеи, професионални и творчески проекти, за пътуване и развлечения. Този делник ще доста напрегнат за Телците.

Взаимоотношенията в деловите среди не са на достатъчно качествено ниво, а това в много случаи се изразява под формата на задкулисни действия, подли удари и съзнателно издигнати пречки от ваши противници. Успехи при провеждане на преговори. Днешните ви занимания ще ви бъдат от полза за в бъдеще. Интересно предложение ще ви изненада приятно и ще ви накара да градите перспективи. Можете да реализирате идеите си, въпреки пречките и страховете.

Близнаци
Благоприятната енергетика на деня ще ви стимулира да се преборите с вътрешните си колебания и покажете готовността си за активни действия и сътрудничество.

Условията за осъществяване на вашите материални цели са много добри, което без резерви може да се каже и за личните. Денят не ви сблъсква с проблеми, но ще започнат промени, които може да обхванат широк периметър от изявата ви, включващ разностранна дейност. Това е начало на нов период. Добре изиграйте картите си, възползвайте се от привилегиите, които сте си извоювали и ще се радвате на постигнатото. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви накара да планирате смело ходовете си занапред.

Рак
През днешния съзидателен ден насочете енергията си към важните за вас неща. Неделя ще е успешна за осъществяване на намеренията в личен план, а това е валидно и за служебните ви цели.

Не е препоръчително да провеждате делови контакти с някого, засягащи въпрос за съвместна бъдеща работа. На подобни уговорки не разчитайте. Тук провалът ще е пълен. Част от времето си ще посветите на други хора, но в крайна сметка няма да съжалявате. Ще повярвате в неща, към които сте имали известни резерви и наред с това ще подсилите вярата в собствените си възможности. Погрижете се да не прекъсне връзката ви с човек, чиито качества са безспорни.

Лъв
Насочените ви усилия към мирни и щастливи събития ще са ползотворни и ще се чувствате доволни от добре свършената си работа. Остротата при Лъвовете е изразителна през този ден, и вероятно мнозина са склонни да я демонстрират, но не е за предпочитане, дори и да се оформят подобни ситуации.

Шансът ви за реализация на цели чрез влиятелни личности, и такива от професионално естество е много силен днес. Каквито и причини да имате, потиснете гнева си и не влизайте в конфликти с никого. Най-малко пък със семейството ви. Мислете позитивно и следвайте целите си, които сами определяте, като хуманни. Това ще ви спечели популярност, носеща дивиденти. Промени от личен характер ще ви донесат настроение и ще повишат желанията ви.

Дева
Проявеното ви разбиране към проблемите на околните ще благоприятства желани развръзки, които ще удовлетворяват и вас. Този ден не започва оптимистично за Девите, което при повечето от знака се дължи на лични проблеми.
Онези, при които се е получило неприятно стечение на обстоятелствата въпреки предварителните уговорки за взаимна подкрепа при нужда, явно ще са жертви на лъжа. Няма да сгрешите, ако се вслушате в собствените си разсъждения и желания. С добрите си организаторски умения ще трансформирате работата в удоволствие. Някои от вас ще предприемат пътуване до нови и непознати за тях места. Това ще ги зареди с много енергия. Ще изживеете приятни мигове с любимите си хора.

Везни
Много от вас ще се занимават с въпроси, свързани с финансите и семейството. Повишената интензивност в лично и делово отношение е видна през този ден в изявата на Везните, но това все още не се схваща от мнозина като надежден белег за гладко движещи се задачи.

Не гледайте с резерви на ситуацията. Предстоящите делници ще са по-напрегнати но и благодатни. Част от времето си ще посветите на предстоящите задачи, търсейки в подкрепа на работата си подходящите хора. Силите ви ще стигнат да свършите заплануваните ангажименти за днес. Ще се радвате на внимание от страна на партньора си, което ще ви направи по-добри и нежни. Бъдете внимателни и вие, изразете по подходящ начин любовта си.

Скорпион
Изпълнени сте с желание да се разнообразите, сами или с приятели. Благоприятен ден за делови постижения и за реализация на лични цели, но много рисков за финансови ангажименти и сделки.

Тук във всички случаи може да очаквате лъжи, а онези от Скорпионите, които живеят с идеята, че не е възможно да бъдат измамени, грешат предварително. Внимавайте! Денят предразполага към творчески занимания и скъсяване на дистанцията между роднини. Уверени и с енергия ще планирате дългосрочните си цели. Ще помислите и за себе си, давайки си сметка, че парите и бизнеса не изчерпват желанията ви. Общуването с приятели ще ви носи настроение.

Стрелец
Щадете нервите си и придавайте повече значение на духовността в живота си, има какво да направите. Характерното за Стрелците през целия ден е, че разполагат с добър късмет, което ги облекчава до известна степен в реализацията на цели и задачи, но по отношение на предпазливостта – особено днес, следва да сте особено бдителни, защото лъжа по финансов въпрос силно ще ви навреди.
Имате силна интуиция и днес тя ще ви помогне да се справите със заплетена ситуация и да изберете правилния за вас избор. Вслушвайте се и в съветите на близките си, но оставете последната дума за вас. Очаква ви приятна изненада в личен план. Отношението към вас е точно такова, каквото на вас ви се иска. Не е ден за прекалени действия. Внимавайте много на кого какво казвате, защото собствените ви думи може да се обърнат срещу вас.

Козирог
Денят е изключително удачен за нови проекти, начинания и срещи. Ако представителите на предните два знака следва да се пазят от лъжи, които биха предизвикали финансови проблеми, при вас подобно развитие може да обхване по-значителен материален периметър.

Засилете вниманието си към околните, и не се поддавайте на фалшиви внушения и откровени лъжи. Ако заниманията ви днес будят у вас напрежение и понижават настроението ви, не се колебайте да ги отложите. Добре е да сте спокойни и приветливи. Поставяте основите на бъдещи проекти, изискващи внимание и проникновеност. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както ви се иска.

Водолей
Денят е подходящ за планиране и начало на нови занимания, за бизнес, професионално и духовно развитие. Неделя е много благоприятна за реализация на лични и делови цели и ви предоставя добър късмет.

Благоприятните възможности надделяват през този ден, но ще възникне и провокация, която може да ви съблазни да спекулирате за нещо. Не си го позволявайте, защото тежко ще съжалявате. Трайно ще подобрите взаимоотношенията си с онези, с които сте имали сериозни противоречия напоследък. Не бързайте с решения, отнасящи се до личния ви живот. Рискувате да реагирате прибързано, времето още не е дошло.

Риби
С каквото се захванете и планирате днес, ще има положителен отзвук към настоящите ви и бъдещи дела. Вашият шанс за успех никак не е слаб, и при условие, че разчитате на собствени възможности и активност – сполуката със сигурност ще зарадва.

Другият тежък момент през деня се свързан с нервността. Прекалено ярка е, и ако не положите съответните усилия за овладяването ѝ, може да се провалите. Денят ви ще е изпълнен с емоции и събития. Обичате предизвикателствата и ще започнете нещо, което не сте правили досега. Възможно е да имате късмет при хазартни игри, но бъдете умерени и не прекалявайте. Ще се забавлявате. Обичате да давате, да помагате с желание и от сърце, и това не остава скрито от съдбата.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори