Дневен хороскоп за 10 август 2017

Овен
През този ден бъдете по-великодушни. И другите правят грешки, но те не са по-големи от вашите – със сигурност. Денят е подходящ за кратки пътувания.

Телец
През този ден се опитайте да погледнете на всичко с един по-положителен поглед. Съвсем малко усилие ще ви е необходимо, за да превърнете живота си в нещо много по-красиво.

Близнаци
През този ден не издавайте своя тайна. Изкушението ще е голямо, но нямате гаранция за това, че информацията няма да се разпространи, където не трябва. Ще трябва сами да се справите с тайната си и да си я носите.

Рак
Пред вас се откриват нови хоризонти. Единственото, което ви е необходимо, е повече кураж и действия. Направите ли първата крачка ще ви бъде много по-лесно.

Лъв
През този ден някой може да се опита да ви предизвиква съвсем целенасочено. Опитайте се да запазите хладнокръвие и премисляйте много добре всяка своя крачка.

Дева
Откажете се от неработещи идеи. Колкото и да ви харесват, от всичко трябва да има някаква полза. Не си губете времето с неща, които нямат бъдеще.

Везни
Опитайте се да отгатнете желанията на партньора си с ненатрапчиви въпроси. Ако прекалено много се измъчвате, просто бъдете откровени и признайте затрудненията, които изпитвате.

Скорпион
Сега е моментът да помислите за известна промяна във външния си вид. Преди да се решите на нещо прекалено драстично, се посъветвайте със специалист.

Стрелец
През този ден не правете компромиси със здравето си. Пазете се от горещините и не прекарвайте много време навън. Пийте поне 2 л течности, главно вода.

Козирог
Този четвъртък бъдете по-внимателни и търпеливи към близките си. Много вероятно е да имат нужда от помощта ви, но да не знаят как да ви помолят. Вгледайте се по-внимателно в нуждите им.[

Водолей
Бъдете внимателни към впечатленията си. Колкото и нещо да ви харесва, не се втурвайте веднага към него. Добре е да изчакате известно време, за да премине първоначалният ви ентусиазъм.

Риби
Бъдете отговорни съм себе си и здравето си. Правете само това, за което сте сигурни, че ще ви донесе удоволствие. За компромиси може да помислите на един по-късен етап.

 

Може да харесате и