fbpx

Днес сексът трябва да е умерен, нежен, чувствен и романтичен

13 948

Луната влиза в знак Дева от 07:53ч.

Ключови думи са отговорност, порядък, дисциплина. Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните. Проблемите с храненето и здравето излизат на преден план. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Вероятни нарушения в работата на червата. Алкохолът в този период е киселина и силно уврежда нервната система. Изобщо здравето е наистина деликатно. Може да се сложи начало на диети за отслабване. Неподходящо време за нови запознанства, за брак и любов, за явяване на изпит, за покупко-продажба на недвижими имоти.

28 лунен ден започва в 04:54ч и продължава до 06:02ч на следващия ден 

Един от най- прекрасните и спокойни дни на лунния месец. Символ на лунния ден е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека. Един от светлите дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми. Всички благи дела ще имат успех. Да се избягват лошите мисли, думи и разрушителни действия. Не нарушавайте хармонията на деня по никакъв начин. С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте цветя, не чупете клони. Не убивайте животни, дори насекоми. Иначе ставате съпричастни към разрушението. Уязвими са очите. Болести започнали този ден имат кармична природа.

Сексът трябва да бъде умерен, нежен, чувствен и романтичен. Прелюдията трябва да е по-дълга от самия секс. Любовта трябва да се разпростира във всички направления. Да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Избягвайте търсенето на нови пози и места за правене. Колкото по-екстремни начини търсите, толкова по-малко удоволствие ще получите.

Бизнес

По-рано сключените контракти могат да донесат първите резултати. От вас се иска само правилно да ги приемете, а това не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Не правете веднага презентация на своите успехи. Запазете тайната на успеха само за най-близките и доверени хора. Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Подстрижка

Не е подходящо за подстригване. Тя може да снижи вашата активност.

Сънища

Информацията в сънищата може да се използва. Образите на сънищата могат да бъдат пророчески, но трудно могат да се изтълкуват правилно. Ако не запомните съня си, това означава, че сте прекъснали връзката си с небесата, твърде много сте се отдалечили от духовната си същност.

Източник: novini.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори