Днес се откриват широки перспективи за достигане до щастието

Слънцето и Луната са в квадрат – Интуицията и съзнанието ще бъдат в противоречие, не трябва да слушате вътрешния си глас днес. Препятствия в делата, раздразнителност. Има вероятност от извършване на грешки, кавги, недоразумения и емоционално напрежение.

Жените може да имат здравословни проблеми. Съществува възможност за несъгласие, недоразумение с противоположния пол. Все още действащ е квадрата на Марс и Сатурн, което ще създава препятствия пред делата ви, намалява решителността и иницативността. В по-късните часове нехармоничният аспект между Луната и Меркурий също ще влияе като се леят прекалено много празни приказки, а в такъв момент винаги се казва повече отколкото трябва, затова призивът е към сдържаност и умереност. Логиката остава на заден план.

Луната e в знак Рак. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост. Капризи, неустойчиво настроение и претенции от неоправдани очаквания.

Луната в кардинален знак носи потребителски характер и ако в такъв ден получите грижи, внимание, подарък, то непременно също трябва да „разплатите”. Външните събития отстъпват на втори план, а на първо място се оказва нашият вътрешен свят.

Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Уязвими са стомаха и млечните жлези и дванайсетопръстникът. Не трябва сега да се правят никакви операции в тези области. Добре е за вадене на зъби.

22 лунен ден продължава през целия ден – Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието, но от които е и нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид за тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изходът от сложната ситуация е там, където е и входът.

Ако сравняваме атмосферата на лунния ден с човешкия темперамент, то за 22-ри лунен ден може да се каже, че е флегматичен. Преминава под знака на невъзмутимата увереност в своите сили. Силата е в спокойствието, а не в агресията. Могат да ви се появят нови оригинални идеи. Всяко занятие през днешния ден трябва да бъде свързано с процеса на познание.

Ако се лекувате, то поинтересувайте се от научната страна на вашето заболяване, начин на възникване, начини на лечение – терапевтични, хирургически, нетрадиционни.

Именно днес знанията ще ви бъдат добри помощници в борбата с недъзите. Хората на умствения труд трябва да работят днес особено плодотворно, да поостанат в извънработно време на работа и да направят колкото може повече.

Друг такъв плодотворен ден не се предвижда скоро. Ако работата е свързана с физическо и нервно напрежение е добре точно обратното, да си почиват.

Добър ден не само за усвояване на познание, но и за предаване на това познание. Затова родителите да обърнат повече внимание на децата си.

Секс

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Бизнес

Може да подписвате документи, подписване на контракти, внимателно изучаване на договорите.

Подстрижка

Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Покупки 

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища

В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение.

Източник: novini.bg

 

Може да харесате и