fbpx

Днес е празник на секса

90

Луната е в знак Овен до 18:49ч на 29.03. Ако при Луна в Овен не ви върви, такова съвпадение може да означава, че сте станали твърде егоцентрични, твърде много значение отдавате на личните си интереси и не се безпокоите за благополучието на близките си, дали им е комфортно близо до вас.

Проявявате своите мъжки качества, опитвате се здраво да ръководите близките и приятелите си. Ще ви провърви, ако вашата самоувереност не е заплаха за независимостта на околните и не подчинявате никого на волята си, ако отделите повече време да обмисляте плановете си, да престанете да считате, че светът е длъжен да се върти около вас, с уважение започнете да се отнасяте към хората и не поставяте своите интереси над интересите на другите.

Новолуние в знак Овен в 05:58ч. 1-ви лунен ден продължава само час и 41 минути. В 07:39ч започва 2-ри лунен ден. Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на своите възможности.

Подходящо е за гладуване и начало на диета. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция.

Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че сте на грешен път.

Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се отбележи, че даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите.

Отношения – Може да започнат в семейството реформи. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е този момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството.

Всякакви новости, при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума – нещо вълнуващо.

Не се страхувайте да експериментирате. В крайна сметка добрият секс е творческият секс и колкото повече нови неща, толкова по-добре.

Полезно е да почете древните трактати – на „Кама Сутра“, „Ананга – чин“, „Тао на любовта“, Тантра. Втори лунен ден е за разширяване на сексуалната палитра от умения.

Бизнес – 2-ри лунен ден се явява трамплин за постигане на успех за хората, въвлечени в сферата на бизнеса. Необходимо е повишаване на активната дейност. Добре съсредоточете всички сили в търсене на източник за финансиране на своя проект, уточняване на плановете, разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти.

Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. Добре е да се сключват сделки, да се подписват контракти, за установяване на нови делови връзки, вземане на работа на нови сътрудници.

Източник: novini.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори