fbpx

Диетолозите разкриха кои са най-често срещаните причини за качването на килограми

Решили сте да започнете борбата със затлъстяването, препрочитате много статии в интернет и в женските списания, но от няколко седмици като че ли правите всичко правилно, но тежестта стои на едно място и не иска да се разкара въпреки всичките ви усилия.

Пред тази ситуация са изправени много хора. Отговорът на въпроса защо не губим тегло, дори когато спортуваме и се храним правилно, можете да намерите в тази статия.

Следете калориите

Първата причина предполага, че калоричният Ви прием е малко по-висок от консумацията на енергия. Трябва да се отбележи, че тя е най-честата сред хората, при които дори в случай на активна фитнес, телесното тегло не се променя.

Диетолозите неуморно повтарят ползите от запазването на специални хранителни дневници, когато загубата на тегло е неефективна. Много хора си мислят, че си спомнят всички храни, които са яли през деня, но това е самоизмама. Факт е, че леките закуски не винаги се считат за храна, защото техният обем би изглеждал незначителен.

Това обаче е далеч от истината. Дневникът ще ви позволи визуално да демонстрирате недостатъците в диетата, за които дори не мислите, ще направи процеса на хранене контролиран и съзнателен. Той ще ви помогне да разберете какво ядете и защо.

ЕТО И ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕНИ ПРИЧИНИ ЗА ТРУДНОТО СВАЛЯНЕ НА КИЛОГРАМИ!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x