fbpx

Деси Цонева на нож с майка си заради Джамов, отлагат сватбата?

Деси Цонева е готова отново да се омъжи, признава самата тя. Динамичната й връзка с бизнесмена Георги Джамов е преминала на следващо ниво и двамата вече живеят заедно, споделя щерката на покойния журналист Димитър Цонев. Нещо повече – съвсем наскоро Жоро е предложил брак на любимата си и тя с готовност приела да стане негова съпруга, пише „Таблоид“.

Въпреки че баща й почина само преди 5 месеца, Деси вече обмисля да организира шумно тържество с танци и много приятели. На първата си сватба с Янчо Таков-младши тя била в напреднала бременност и изобщо не се забавлявала, та сега искала да си навакса и да превърне второто си бракосъчетание в незабравим купон. Дори й хрумнала идеята с Джамов да се венчаят на ски пистата в Банско, но мераците й били попарени от нейната майкаМариана, която категорично й забранила да се омъжва на този етап.

Съпругата на Димитър Цонев изобщо не одобрявала разюздано поведение на щерка си и била убедена, че палавата Деси не е готова за втори брак след скандалния развод, който преживя преди няколко години. Освен това моментът не бил никак подходящ, тъй като цялата фамилия все още била в траур заради смъртта на Митко Цонев. Съществувало поверие, че ако се вдигне сватба до една година след кончината на близък човек, в семейството ще има втори покойник, ала Деси не вярвала в подобни суеверия. Според запознати Мариана направила голям скандал на щерка си и накрая тя все пак склонила да отложи сватбата за лятото.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x