fbpx

Дело за убийството на 6-годишната Алиша разтресе Шотландия

1 495

Съдът в Глазгоу решава ужасяващ случай. 6-годишната Алиша Макфейл е умряла по особено мъчителен начин.

Патоанатомите са открили 117 наранявания по тялото на детето, то е било изнасилено, а накрая удушено посредством притискане наръка към личицето му. Алиша е намерена мъртва в гората миналото лято на остров Бют.

Тя заминала таз с баща си, баба си и дядо си да прекара лятната почивка. Заподозрян е 16-годишен ученик, който отрича да я е отвличал от леглото й. Впоследствие са представени нови доказателства, според които ученикът е имал връзка с Тони Макелън – приятелка на бащата на Алиша.

Видео:

Детето е било така брутално измъчвано, че по време на делото патологът д-р Джон Уилямс признава, че никога не е виждал подобна жестокост в кариерата си. Той преброява 117 нарянавяния по тялото на момиченцето, някои от тях нанесени след смъртта.Eдно от последните видеа, които малкото момиченце качва в youtube.

Представя и още ужасяващи разкрития – детето е било живо, докато е било изнасилвано. Защитата представя друга версия. Според нея 16-годишният ученик е правил секс с приятелката си, която била позната на бащата и майката на Алиша в нощта на убийството. Двамата се скарали.

Вбесена, тя прибрала презерватива, отвлякла малкото момиченце от стаята му, след като го пребила и разпръснала по тялото му спермата от презерватива.

Делото все още продължава.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x