fbpx

Деликатен проблем по време на секс при жените

496

Желанието за уриниране по време на секс е нещо абсолютно нормално. Струва си да се отпуснете и да отидете, вместо да се стискате по време на интимните ласки с половинката.

Ако не се облекчите, нищо чудно просто да не се насладите така добре на преживяването.

Това желание възниква от възбуда при жените. Тогава половите жлези и клиторът се увеличават. По този начин обаче пикочният канал е блокиран, което пречи на урината да излезе навън.

Според сексолога Олга Василенко, вероятността да ви се допишка по време на секс е възможна при няколко определени ситуации. При някои от тях е добре да си обърнете внимание и да потърсите лекар.

Пикочни заболявания

Поради някои урологични заболявания партньорът ви може да уринира по време на секс. Необходимо е да се посети специалист, за да се установи с точност причината.

Не сте достатъчно възбудени

Добре е да отделите повечко време за любовните ласки преди сащинската част, защото така е много по-трудно да достигнете до оргазъм.

Слаби мускули на тазовото дъно

Да, те също участват в процеса на задържане на урина. След бременност или раждане доста жени имат много по слаби мускули в тази обаст и по време на секс тези жени започват да уринират.

Ако изпускането по време на полов акт стане редовно, то по-добре отидете при гинеколога си. Слаби мускули могат да имат и дами, които все още нямат деца.

Вродена характеристика на тялото

Има жени (около 5% от дамите), които изпитват оргазъм с уриниране. Винаги е било така и вероятността това да се промени е доста малка. Такива жени имат толкова силен оргазъм, че просто не могт да се контролират. На помощ при такава ситуация може да се притече сексолог.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x