fbpx

Ценни съвети за жени, минали 30-те

Страхотно е да минеш 30 години – млад си, но не си малък. Помъдрял си, но не си остарял.

Предлагаме ви 10 ценни съвета, подходящи както за дами, които вече са минали 30 години, така и за такива, които съвсем скоро ще ги навършат. И не забравяйте – просто живейте и бъдете щастливи!

1. Ценете взаимоотношенията си

Като млада и развиваща се дама, най-вероятно имате натоварено ежедневие. Работите много, радвате се на готините си колеги, но все по-често не ви остава време за истинските ви приятели. А може би имате и семейство – съпруг и дечица, които постоянно искат вниманието ви да е върху тях?

Колкото и да сте изтощени, опитайте се да отделяте нужното внимание и време на най-близките си. Поддържайте връзка с родителите си, с брат си или сестра си, не пропускайте важните моменти в живота на приятелите си. Правете го редовно и не забравяйте, че това са хората, които винаги ще бъдат до вас.

2. Не бързайте, бъдете търпеливи

Това се отнася за всичко в живота. И както казват старите хора „Всяко нещо с времето си”. Не бързайте да израствате в кариерата на всяка цена, не бъдете припряни във връзките си. По-добре е да изчакате малко, но нещата да се получат качествено и да сте истински удовлетворени.

Все пак недейте да отлагате прекалено много, защото рискувате да не постигнете някои от важните неща в живота си.

3. Работата не е всичко

Да постигнеш успех в работата си и да изкачваш стълбичките в кариерата е страхотно, но не забравяйте да живеете. Не посвещавайте цялото си време, целия си живот на работата. Прекарвайте свободното си време със семейството си, с приятелите си, пътувайте, гледайте филми, забавлявайте се. Не забравяйте да живеете!

4. Щастие с пари не се купува

Безспорно парите са много важни в днешно време, но те не правят всичко. Бъдете щастливи, правете и близките си щастливи, радвайте се на малките неща от живота, за които не са необходими пари. Оценявайте всеки щастлив момент, който ви поднася живота и му се наслаждавайте. Отново и отново.

5. Никой не е перфектен

Бъдете себе си и не се опитвайте да подражавате на момичетата от кориците на лъскавите списания. Те далеч не са перфектни, а може би пък искат да имат вашия живот… Всеки има недостатъци и ако не можете да се справите със своите, просто ги приемете и живейте в хармония с тях. Това сте вие!

Прочети цялата статия виж тук.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x