Британската поп икона Джордж Майкъл се е самоубил!

1 984

Британската поп икона Джордж Майкъл се е самоубил. Това заяви сензационно неговият любовник Фади Фауаз, който изпрати писмо до таблоида The Sun, за да сложи край на спекулациите.

„Писна ми хората да ме питат какво всъщност се случи“, заяви партньорът на певеца, според когото това е бил петият опит на звездата да сложи край на живота си. „Отне му пет опита, за да сложи край на живота си. Това е важно за тази история“, посочи Фауаз.

По думите му Джордж Майкъл се е самоубил на Бъдни вечер, а не на Рождество Христово, както се смяташе до момента. Тялото на 53-годишния изпълнител беше намерено на 25 декември 2016 година, а за причина тогава бе посочено „естествена смърт“.

Резултатите от аутопсията обаче не станаха медийно достояние по желание на семейството на британската поп икона. Фади Фауаз заяви, че бившият му любовник се е самоубил на датата, на която е починала неговата майка – на 24 декември.

Джордж Майкъл е споделял, че е в „черна дупка“ заради смъртта на майка си. Неговите близки разкриха, че певецът дълго време е бил в депресия.

Британецът е един от най-успешните изпълнители на световната сцена, продавайки десетки милиони копия на своите албуми и превръщайки се в икона за мнозина по света.

Може да харесате и