fbpx

„Большой Московский Цирк” омагьосва в София, Пловдив и Русe

Деца до 7 години влизат безплатно, билетите са от 40 до 100 лв.

„Большой Московский Цирк” идва в България и с двучасовите си представления ще омагьоса жителите на София, Пловдив и Русе, съобщиха представители на шоуто в България. Представленията ще са на 20 май в София – „ Арена Армеец”, 22 май Пловдив – „Колодрум”, 24 май Русе – “Булстрад Арена”. Безплатно ще влизат децата до 7 години, ако не заемат отделно място, а родителите трябва да удостоверят възрастта с акт за раждане. Цената на билетите за спектакъла са от 40 до 100 лв.
Снимка: личен архив на  „Большой Московский Цирк”
Световноизвестният цирк пристига в България с 8 тира, които превозват конструкциите, декорите и животните на цирка. Конете и кучетата, са настанени в луксозни отделения, съответстващи на апартаменти в 5-звездни хотели, със специални системи за охлаждане и изхранване. Ветеринарни лекари изготвят график за тренировки на всяко животно, както и строг хранителен режим, включващ прясна риба и месо за кучетата и специални видове мюсли за конете. Артистите от цирка наричат животните свои приятели и партньори и по езика на тялото определят тяхното настроение и характер.
На манежа, братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале /смъртен скок/ и други опасни акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.
Фен базата на “Большой Московский Цирк” е огромна – от световни рок легенди , като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия – Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектаклите на трупата, когато са във Франция!
Снимка: личен архив на  „Большой Московский Цирк”
Мащабната продукция превишава 100 души – акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света –  водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа. Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и оригинална хореография.
Снимка: личен архив на  „Большой Московский Цирк”
Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x