Боксьорът Николай Михайлов за турнира в Лондон

Николай Михайлов от Добрич на 20г.

Младежът завършва спортно училище с колоездене. Победител в множество маратони по колоездене, млад и амбициран, той започва да се занимава с бокс по-сериозно, когато се мести в Испания.

На 10.06 в Лондон се проведе турнирът по бокс “Big Dog Showdown”, където участие взеха много боксьори от различни страни. Единственият българин там беше Николай Милайлов, който представи себе си по удивителен начин.


Това беше първият професионален мач на Нико, в който показа удивителна техника, запазване на самообладание и естествено българска издържливост.
Неговият съперник беше от нашата съседка Румъния.

Неговото представяне накара мнозина българи да се гордеят.

А ето и какво написа той в социалните мрежи в нощта след мача:

“Искам първо да благодаря на уникалната ми баба за цялата помощ!!!На моя треньор и хората които ме подкрепиха-семейство и приятели–>Загубих според съдийте 1ви рунд равен, 2ри рунд за румънеца, 3рети и 4рти за мен и 5,6сти отново за румънеца..Чуствах че победих тази битка но уви Не се чуствах на себе, си свалих доста килца за кратко време и ми беше супер нервно още на загрявката с лапите направо ми се разката фамилията хахаха!!! Треньорът ми се гордее с мен макар да казва че бях 50 процента Нико на ринга “Нико ме наричат в чужбина хахах” аз самият бях много разочарован, но само за момент защото направих най добрия мач на вечерта и съм доволен че му пръснах скулата и двете му очи са сини а аз нямам абсолютно никакви наранявания или аракди!!! Момъка беше здрав и ми вкара добри десни обаче трябва да се постарае повече хахаха!! Публиката беше над 1000 човека много ме изпълниха разминах се с толкова много много от тях, и всеки казвше по нещо хубаво като например “за мене приятелю в моето сърце ти спечели мача” или “най добрия бой за вечерта страхотен си мислихме че ти печелиш продължавай само напред” и много други мотивирщи речи хех )) А как крещяха моето имее докато се биех, ще видите и чуете на видеото което ще кача до седмица!!!..фуууууу и как на излизането ми на ринга вървях с моята любима песен хахахах килими пушеци хаха беше уникално изживяване продължавам напред ще има реванш с румънчето и обещавам че няма да е същата, не съм много доволен от дебюта си но не съм и натъжен!! Това беше моя опонент

Може да харесате и