Бойко Борисов съсипа тактично Радан Кънев за репликата “Бай Х*й”

Не знам за коя реплика става въпрос. С такъв човек може само да се шегуваш и да го убиваш с мълчание без коментар, какво да му кажа. Това заяви в ефира на Нова телевизия премиерът Бойко Борисов по повод обръщението на Радан Кънев към него, преди време в ефира – “Бай х*й”.“Лицемерничат тези в парламента, които говорят едно, а после правят друго. Срещал съм много подмазвачи, това не ми влияе”, призна Борисов.

“Няма по-лошо от непоискано добро. В този случай избързаха да дадат подкрепа, която притесни партията, създава възможност за много приказки, които нямат общо с действителността. Непремерен ход беше това”, заяви премиерът по повод на подкрепата на ДОСТ.

“Мислех, че вие имате по-дълбок анализ. Хубаво е, когато говоря, да ме гледате, защото понякога препратките и иронията дават възможност да стигнете до по-правилния извод. Ще би обясня просто, за да ви спестя неправилните анализи. ГЕРБ и ДПС в никакъв план не могат да управляват заедно и сме го заявили не веднъж. Понеже съм бил коректен, винаги съм благодарил на ДПС, когато са ни подкрепяли закона или бюджета. Нашите реформатори и патриоти са недисциплинирани, понякога с тях сме крепяли кворума. ГЕРБ и ДПС не могат да управляват заедно, не ме прекъсвайте. Една минута ще ме слушате”, каза Борисов. 

“Аз съм от Реал Мадрид, но Меси е гениален. Ахмед Доган, прави това с българските политици, което Меси прави на терена – финтира ги” отсече премиерът. Сега слушайте какво прави Меси. Ако за българския народ има нещо противно, то това е моделът на “Орешарски”. Доган изкара точно него за кандидат за президент, така сега ще преброи колко гласували има. Той познава изкушенията на българина много добре. ГЕРБ не му дава излаз към властта. Сиреч, сега изкушението е при БСП. Ще видят, че сами не могат да бият ГЕРБ и ще преговарят с левицата”, това каза Борисов и добави, че Радев ще стане новият Орешарски и това е уговорка от много време.

Може да харесате и