Близък на Тръмп: Мисля, че Путин му плаща!

Месец преди Доналд Тръмп да бъде издигнат от републиканците за президент на Щатите, в частен разговор негов приближен споделя: „Мисля, че Путин му плаща!“.

Това разкритие направи американското издание „Вашингтон поуст“. Кевин Маккарти споделя това в тесен кръг от високопоставени републиканци, които обсъждат шансовете на Тръмп да бие демократите.

„Има двама души, на които Путин смятам, че плаща: Тръмп и Рорабашър“, казва републиканецът преди близо година. Дейна Рорабашър е член на Камарата на представителите на САЩ.

Пол Райън веднага е прекъснал думите му и е призовал разговорът да спре дотук. Той е помолил и присъстващите в стаята тази информация да не се разгласява, защото може да нанесе сериозни щети на републиканците.

Разкритието идва месеци след победата на Доналд Тръмп на президентските избори, след което се появиха съмнения за руска намеса и близки връзки между държавния глава и Кремъл.

Наскоро президентът уволни директора на ФБР Джеймс Коми в момент, в който службите водена разследване за предполагаеми връзки на Тръмп с Москва.

Източник: Fakti.bg

Може да харесате и