Бивш затворник, кифла и мързелив Ласкин във “Фермата”

Участниците сами ще градят условията си живот

Третият сезон на “Фермата” със сигурност ще се окаже най-екстремният досега. Участниците го усетиха веднага, защото ще трябва да изградят всичките си удобства сами, а първата вечер прекараха под открито небе. Те нямат подслон, легла, огнище, баня и ток.

Още на старта участниците преживяха и първото си изпитание. Задачата им бе да стигнат с лодки, разделени в два отбора, до мястото, на което ще изградят новия си дом.

Привилегията да разпределят участниците в отбори и да бъдат техни капитани получиха най-възрастните сред тях – Дарина и Гечо. Извън състезанието останаха Иван Гинчев и Анита, тъй като не бяха предпочетени в отборите, но за сметка на това те получиха имунитет от ратайство и лукса да спят в легло с възглавници през нощта.

Първи до брега стигнаха Диана, Станислав, Ивона, Тома, Елена, Алек, Виолета и Иван Сапунджиев от отбора на Гечо, а наградата им бе да излъчат двама от отбора си, които да се сдобият с имунитет за стартовата седмица.

Участниците получиха нелеки задачи от наставниците си Бети и Николай. За да облагородят суровите условия за живот във фермата, те трябва да направят огнище, зимник и кът за занаяти. Свикнали да приемат удобствата на съвременния начин на живот за даденост, фермерите останаха изненадани от новините, че ще имат питейна вода само за първите 10 дни от престоя си, че единствената готова постройка е къщата на фермера, и че ще се изхранват от малката зеленчукова градина и риболов.

Пълен непукизъм пък демонстрира Иван Ласкин, който след избора на Дарина да бъде в неговия отбор, си полегна да спи на тревата.

Тази вечер зрителите ще видят първия масов дуел, като мъжете и жените ще се състезават отделно. Прагът на “Фермата” пък ще бъде прекрачен от политика и икономист Владо Каролев.

Кастът тази година е събрал хора с различни характери и съдби, които със сигурност ще предизвикат дискусии и извън рамките на шоуто. Със сигурност една от най-колоритните участнички ще бъде македонката Диана Миличевич, която ще разкрие как се живее в западната ни съседка с българско самосъзнание и какви лъжи се насаждат още от училище за България.

Вижте всички участници и любопитни подробности от техния живот в галерията ни.

Източник: Dnes.bg

 

Може да харесате и