fbpx

Билетите за спектакъла на Слави Трифонов се разпродадоха за минути

137

Билетите за предстоящия спектакъл на Слави Трифонов и Ку-ку Бенд в зала „Арена Армеец“ през юни се продадоха за минути.

Това е вторият концерт на шоумена в най-голямата зала в България с капацитет 15 хил. места. Вчера в шоуто си Трифонов обяви, че днес, 25 април в 10.00 часа билетите ще бъдат пуснати за продажба.

Така те бяха разпродадени за половин час, а в момента могат да се намерят само единични места. В сайта на онлайн продавача пропуските се търгуваха на цени от 25 до 100 лв., а много от желаещите да присъстват се възмущават в интернет, че са чакали напразно по опашки. Въпреки по-добрата организация и сега има недоволни, че сайтът на eventim отново не е работил.

Така, ако искат да присъстват на спектакъла феновете на шоумена ще трябва да си купят билети „на черно“, ако искат да присъстват на спектакъла „Има такава държава“ на 16 юни. 2017 г.

Името на спектакъла е игра на думи с хитовата песен на Слави и Ку-Ку Бенд „Нема такава държава“. В концерта ще вземат участие Крисия, Хасан и Ибрахим, Златните момичета и други артисти.

Не малко от почитателите се обявиха и за организирането на поне още един концерт на дата близка до обявената в зала „Арена Армеец“, а други очакват на есен ново шоу на стадион „Васил Левски“ като това през 2015 г., когато Трифонов го напълни с 65 хил. фенове.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори