fbpx

Бежанец призна за убийството на 14-годишно момиче

1 024

Кандидат за убежище, който бе арестуван от германската полиция в Ирак, бе изправен пред съда за изнасилването и убийството на 14-годишно германско момиче във Висбаден, предаде Би Би Си.

22-годишният Али Башар призна в съда, че е удушил Сузана Фелдман, но настоя, че не знае как се е случило това. Убийството през май 2018 година предизвика огромен гневен отзвук в Германия и принуди канцлерката Ангела Меркел да призове за по-бърза депортация на кандидатите с отказана молба за убежище.

Тялото на момичето бе открито две седмици след изчезването му. Али Башар е обвинен и в атака над мъж в парк и е изправен пред отделен процес следващата седмица за предполагаемо изнасилване на 11-годишно момиче.

Майката на убитата Сузана Фелдман беше в съда на заседанието, за да чуе подробности за бруталното убийство. Мъжът твърди, че не знае как се е случило това. Защитата му твърди, че е възможно да е употребявал наркотични вещества. Убиецът отрича изнасилване и твърди, че всичко е било по взаимно съгласие. Според прокуратурата обаче бежанецът е изнасилил момичето, след което го удушил в гората.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори