fbpx

Бензинджията, който „изгаси” перничанин: Заплашиха ме, че ще ме пребият!

Христо Димитров направил няколко пъти забележка на наглия клиент с цигара, преди на прибегне до пожарогасителя.

Служителят на бензиностанция, който загаси с пожарогасител цигарата на нагъл клиент на обекта, смята че реакцията му е била правилна и дори наложителна.

Както TrafficNew.bg съобщи, случката се разиграва преди около два месеца. Мъжът бил нощна смяна, когато за зареждане спряла кола с пернишка регистрация. В нея Димитров видял младежа с цигара в ръка.

„Направих му няколко пъти забележка да я изгаси, но нямаше никаква реакция. В следващия момент прецених, че нещо трябва да се направи. Вариантът беше да продължа да му се моля или да я изгася. На два метра от мен имаше пожарогасител, взех го и я изгасих”, разказа Димитров пред Нова.

„Последва напрежение, имаше заплахи, че ще ме пребият като ми свърши смяната. Шофьорът на автомобила не беше много доволен, защото съдържанието на пожарогасителя попадна и вътре в колата. Въпреки това другите младежи в автомобила не скочиха да го защитят”, каза още мъжът.

Христо Димитров призна, че не знае нищо за момчето, което е напръскал. От медиите сега научил името му и че е на 25 години.

„Жалко е, че на тази възраст не знае къде се пуши”, коментира той.

За постъпката си Димитров е награден с грамота и подарък от ръководството на бензиностанцията. Според компанията реакцията му е била правилна, въпреки че е можело проблемът да бъде решен и по друг начин. Преценявайки риска обаче, по-добре, че се е случило именно така.

„Реакцията ми беше спонтанна. Не съм направил нещо гениално. Дано след този случай отзвукът да не е само смях и забава, а да се извадят изводи от една подобна ситуация”, каза Христо Димитров.

Вижте ВИДЕОТО:

Източник: TrafficNews

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x