Българинът, за когото у нас почти никой не знае, а е суперзвезда в САЩ

Александър Русев - българският кечист, покорил Америка

Може би не са много българите, които знаят кой е Александър Русев, но именно той е най-известният българин в САЩ в момента. За него разказва Нова телевизия.

Близо 3 милиона души всяка седмица го гледат само по телевизията. Още хиляди са на стадионите по време на мачовете му. Русев се превърна в реалити звезда – една от звездите на развлекателния спорт отвъд океана. Въпреки това, в България малцина знаят кой е той.

Русев, чието истинско име е Мирослав Барняшев е една от звездите на WWE – най-популярната платформа за развлекателен кеч. У нас тя набира популярност в началото на новия век, като и досега се помнят имената на известни кечисти като Скалата, Трите хикса, Леденият Стийв Остин и други.

„В момента, в който видях Хълк Хоган, знаех, че искам да съм като него. Винаги съм искал да съм голям”, разказва той.

„Налагаше ми се да се бия за Русия. От чиста гордост ми беше неприятно. Те не знаят къде е България, мислеха, че е в Южна Америка. В крайна сметка сме актьори, така че го правех”, каза още Русев.

На ринга среща и съпругата си Си Джей, която в сценария е мениджърът на Русев – рускинята Лана.

За съпругата си той сподели, че първо са били добри приятели. След това се женят два пъти. Едната сватба е традиционна – в България, а другата била в САЩ.

 

Може да харесате и