fbpx

Атанасова попиля Радев и Нинова! Депутатката от ГЕРБ разкри дали партията на Борисов ще прави нов кабинет

164

В рамките на този кабинет ГЕРБ няма да участва в нов кабинет. Позицията ни не е променена – ГЕРБ няма да вземе мандат. Сега е временно рулетката да се завърти и да се направи служебно правителство. Това заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова в предаването Офанзива по Канал 3.

Атанасова коментира изказванията на Патриотичния фронт, че ако се формира нов кабинет, в него премиер не трябва да е Бойко Борисов: „Това е тотална наглост от страна на хора, които до вчера бяха наши партньори”.

„Борисов не е сърдит, БСП да се фокусира върху собствените си лидери, защото ако аз коментирам грешките на Радев само за последните дни, а те станаха много. Президентът Плевнелиев никога не си е позволил да посещава партиен пленум. Радев каза, че ще бъде обединител на всички българи и отиде и благодари на БСП за победата в битката. Това де не е партизанско движение!”, възмути се Атанасова и го обвини, че докато е бушувал бунтът в бежанския център в Харманли, бил на опера. „Докато Нинова е спяла в топлото си легло, Борисов е бил в лагера”, хвърли се в защита на лидера си депутатката.

„Правихме компромиси с Реформаторския блок, защото в последната една година не знаехме, на кои гласове можем да разчитаме”, коментира още тя.

„Нашите партньори не са Радан Кънев, Каракачанов или Нинова. Наши партньори са българските граждани”, категорична бе Атанасова.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори