fbpx

Астросъветът днес: Не започвайте нищо важно

132

Луната е в знак Овен до 18:49ч. Ако при Луна в Овен не ви върви, такова съвпадение може да означава, че сте станали твърде егоцентрични, твърде много значение отдавате на личните си интереси и не се безпокоите за благополучието на близките си, дали им е комфортно близо до вас.

Проявявате своите мъжки качества, опитвате се здраво да ръководите близките и приятелите си. Ще ви провърви, ако вашата самоувереност не е заплаха за независимостта на околните и не подчинявате никого на волята си, ако отделите повече време да обмисляте плановете си, да престанете да считате, че светът е длъжен да се върти около вас, с уважение започнете да се отнасяте към хората и не поставяте своите интереси над интересите на другите.

Вероятността стресът да доведе до главоболие е голяма, затова отделете време да разпуснете. Масаж на главата и лицето ще доставят удоволствие и ще донесат много полза.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите.

Във времето от 15:08 до 18:49ч Луната ще се движи по празен курс, затова през този период не е подходящо да се започват важни и нови дела. Не започвайте нищо важно, не посещавайте държавната администрация за уреждане на въпроси, не предприемайте важни решения, делови преговори. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят е неясен.

Третият лунен ден не е добър и се препоръчва да не се започва нищо ново, но може да се занимавате с обичайните неща, ежедневните си работи. В този ден тялото се обновява астрално. Не е желателно да бъдем пасивни. Препоръчителни са всякакви бани, контрастни душове.

Период на нерешителност и неоформени желания, противоречивост в стремежите. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни към лекомислие, недообмислени изказвания и решения, излишна бъбривост.

Най-разумното е да си останете у дома, да се занимавате с домашна работа или четене на започната книга. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни. Благоприятно е също да се работи с енергийното поле.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротични чувства. Древните школи препоръчват да се използват най-екстравагантните сексуални пози, тъй като те способстват за дълбок и продължителен оргазъм на партньорите. Добре е водещата роля да се поеме от жената, в секса да има повече активност, експанзивност, фантазия, разнообразие, вълнение, необичайност.

Бизнес – Благодатен период за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, затова се съсредоточете в набелязаните цели и действайте.

Източник: novini.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори