fbpx

Астро съветът днес: Не се подстригвайте

78

Луната е в знак Лъв. Когато Луната преминава през този знак, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Да не се критикува никой, особено началниците. Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват.

9 лунен ден ( до 14:05ч) – Нежелателно е всяко напрежение. Обърнете внимание на децата си, днес са особено уязвими и беззащитни. Потискащо чувство в областта на гърдите показва, че имаме много натрупани проблеми. Препоръчва се пиенето на повече течности. Трябва да се намерят сили да се прости. Не трябва нищо да се планира и да не се започват нови дела.

10-ти лунен ден започва от 14:05ч и продължава до 15:09ч на следващия ден. Денят е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Мощната енергия на този лунен ден е добре да бъде използвана само за съзидателни и мирни цели.

Денят е свързан с включване на кармичната памет, добър за завършване на домашни и семейни конфликти, срещи с роднини. Добре е да се сключват договори. Може да ви се открие входа на тайни източници на знание. Понякога човек започва да го прави несъзнателно. Добре е да се разглеждат семейни фотографии, да си спомняте за предците си, да разказвате за традициите на своите деца.

Медитация върху родовото дърво

Родовото дърво на всеки от нас се състои от 7 поколения (което означава 126 човека). От техните жизнени достижения и грешки зависи до голяма степен вашия живот.

Нарисувайте всичките седем поколения на своето родово дърво. Така мислено можете да се докоснете до всеки от вашите предци, да се помолите за него, да му благодарите, за това, което е бил и да го помолите за подкрепа.

Най-благоприятно да „поговорите” с всички ваши предци, последователно движейки се от вашите родители, започвайки с предците по мъжка линия. В схемата може да обозначите мъжете с квадрат, а жените с кръг. При тази медитация обезателно трябва да гори църковна свещ.

Ако в този ден все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда.

Секс – Това е най-подходящото време за зачеване на дете. Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно – богат на оргазми.

Сънища – През 10-то лунно денонощие често се сънуват леки и приятни сънища, които за съжаление не се сбъдват.

Подстригването в 10 лунен ден е опасно, може да подкопаете здравето си. Откажете се да скъсявате косите си, да подравнявате краищата им, още повече от фундаментално подстригване.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори