Арабин опита да отвлече 3-годишната дъщеря на известен фен на Ботев Пловдив! Имал няколко изнасилвания и убийства зад гърба си!

На 4 септември известният фен на Ботев Пловдив Красимир Стойчев, живеещ почти от 10 години в чужбина, предотвратява заедно с приятелката си отвличането, изнасилването и убиването на 3-годишната им дъщеричка Изабела.

Ето какво разказа Краси.

“Около 13.00 часа приятелката ми беше на една детска площадка, където по няколко пъти в седмицата играе нашето момиченце. Говорейки по телефона вижда, че до пързалката, където е детето има съмнителен мъж.

Приближавайки се приятелката ми  го пита какво прави и иска от детето ни, а той отговоря “Аз съм бащата на детето”, тя му казва, че е майката. Изблъсква го, грабва детето и се отдалечава. След което ми звънна по телефона, а аз за секунди се озовах на детската площадка. Стигнах до въпросния човек и го попитах също какво иска от дъщеря ми, а той избяга.


След около 5 минути тръгнахме към къщи с изплашената ми приятелка и детето ни, видях въпросния тип на разстояние около 150 метъра в посока кръговото на via Padova, смеейки ми се ехидно и подигравателно. Тогава реших, че трябва да го хвана и да си плати. След бърз спринт го настигнах, повалих на земята и повиках полиция.
Във полицията дадохме показания и пуснахме жалба.

Оказа се, че въпросния тип е от арабско-египетски произход, и е добър познат на полицията и правосъдието в Италия. Има богато досие от над 7 изнасилвания над малолетни момичета, като последното преди година е било над 5-годишно момиченце, което е бил отвлякъл, изнасили три пъти и заклал.

Дори в края на престоя ни в полицията се запознах с полицая, който го е арестувал миналата година, когато е направил последното кърваво престъпление и никога нямало да забрави въпросния престъпник – целият в кръв с нож в ръка близко до трупа на закланото дете. Всички полицай бяха потресени от това което ни се е случило, съдействаха ни за да се уреди всичко по бързо, но не можеха да повярват, че въпросния изрод след такова тежко престъпление е на свобода след една година.

Във края на дългия следобед в полицията на Милано ни съобщиха, че въпросния изрод ще бъде екстрадиран и ще му бъде забранено да влиза повече в Италия доживотно. На въпроса ми, ако примерно утре той мине тяхната граница с лодка или кораб, и продължи да отвлича, изнасилва и коли безащитни деца, какво ще направят те. Шефът на полицията ми каза че ще го арестуват и екстрадират отново. Аз го попитах, ако не го хванат веднага и безнаказано продължи да убива, те ми казаха, че се надяват да не се случи никога повече това.

Така бях изправен пред едно от най-тежките неща който ми са се случвали в живота. И се надявам никога повече да не ни се пресичат пътищата с тоя индивид, защото мисля че ще е фатално за живота му, а аз ще продължавам да полагам всякакви усилия за да израсне детето ми достойно без проблеми. Да научи всичко за неговата родина България. И бъде едно щастливо гордо българско дете в чужбина.

Така стигаме до един въпрос, който вълнува всички ни напоследък. А той е за имигрантската вълна, която залива Европа и всички страни от нея. Всички тези хора който идват, и колко престъпници изнасилвачи и убийци има между тях. Такива, които ще трябва да живеят между нас, и утре заплашват живота нашия и този на нашите семейства близки приятели познати и сънародници.

Защо ни натресват всички тези боклуци? Защо трябва да ни причиняват всичко това? Ние искане просто мир спокойствие и добро бъдеще за децата ни, идните поколения, които трябва да продължат да съществуват без проблеми. Не със страх, че утре някои ще отнеме живота им в поредния терористичен акт изнасилване премазване с кола или бъдат застреляни на улицата от болни мозъци и психопати.”

Може да харесате и