fbpx

Антон Хекимян тайно е броил 100 000 евро за луксозен апартамент!

13 143

Антон Хекимян си е купил апартамент за над 100 000 евро в края на миналата година.

Водещият на сутрешния блок на БТВ е направил покупката на 12 декември 2016 г. като своеобразен коледен подарък.

Новината бе разкрита предната седмица от бившия му началник в телевизията и настоящ евродепутат Николай Бареков. Проверка на „Таблоид” в имотния регистър установи, че това е вярно.

Жилището се намира в елитния столичен квартал „Бъкстон”. Апартаментът е доста широк като за ерген – 110 квадрата. Антон се е нанесъл в имота си през пролетта, тъй като известно време там се провеждали упорити ремонтни дейности.

Според запознати, стойността на апартамента е минимум 100 000 евро, ако не и повече. В момента в квартала цената на 1 квадратен метър се движи в порядъка на 1200-1300 евро /за новото строителство даже надхвърля 1500 евро/, което означава, че реалната сума, за която е купен дома на Хекимян, е около 130 000 евро.

Според запознати е възможно жилището да е купено от банка или чрез съдия-изпълнител, които често вадят на пазара имоти на банкрутирали собственици.

Колегите на журналиста от БТВ останаха доста озадачени от разкритието, тъй като Антон дори не споменал за новата си придобивка.

До този момент Хекимян живеел на квартира, за която плащал 700 лева месечно. Много от колегите му смятали, че той продължава да я обитава.

Източник: hotarena.net

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори