fbpx

Анита Мейзер излезе от затвора (Видео)

2 801

Анита Мейзер се радва на свободата, пиейки вино и в приятна мъжка компания край Пловдив. Читатели на TrafficNews.bg са засекли миската в популярната конна база в село Житница. По думите им, тя е била придружавана от мъж, а стремежът ѝ да бъде неразпозната, останал неуспешен. Макар с шапка и очила, Мейзер е приковала погледите на клиентите на винарната в неделя.

Оказва се, че преди две седмици обвинената в убийство по непредпазливост, е излязла от ареста. Там тя е прекарала 40 дни. В момента обжалва наложената ѝ първоначална присъда на по-горна инстанция.

Припомняме, че Мейзер е призната за виновна по двете обвинения – за подкуп и за причиняване по непредпазливост на смъртта на нейния съпруг – 39-годишния Николай Димов. За всяко от тях съдът е преценил за справедливо да определи наказание „Лишаване от свобода” за срок две години.

По правилата на групирането на наказания е определено Мейзер да търпи лишаване от свобода за срок от две години при общ режим. Наложена ѝ е и глоба в размер на 4000 лв. Уважен е граждански иск в размер на 100 000 лв.

Припомняме, че Анита Мейзер бе обвинена и предадена на съд за това, че на 14 август 2016 година е причинила по непредпазливост смъртта на съпруга си.

Освен това тя предложила като подкуп сумата от 30 000 евро на полицейски орган, за да не я арестува за извършеното престъпление.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x