Седмичен любовен хороскоп за 1-7 юни 2020

Овен

Начина, по който гледате на любовта ще се промени, а с това и нещата, които ви се случват в романтичната сфера на живота. Изведнъж ще осъзнаете, че човекът, с който си мислехте, че си пасвате идеално, всъщност имате съвсем различна ценностна система. Все още обаче не сте готови да пуснете старото, за да приемете новото и е възможно да се чувствате объркани и неудовлетворени.

Телец

Обвързаните ще имат усещането, че връзката им е станала все по-малко романтична и все по-практична. Това за един Телец не е голяма драма, но все пак самата промяна в отношенията ви леко ви напряга. Помнете, че от вас зависи колко грижи полагате, за да поддържате пламъка на любовта. Необвързаните ще приложат реалистичен подход в търсенето на нов партньор, което има както своите предимства, така и недостатъци.

Близнаци

Ех, Близнаците са за завиждане, защото ги очаква невероятна развръзка на любовната им история. Венера се намира в непосредствена близост до Слънцето във вашия знак, а в петък ни очаква и Лунно затъмнение, което ще стартира един необратим процес на промяна. Дали ще задълбочите отношенията си с някого или има нова любов на хоризонта, колелото е задвижено и няма връщане назад.

Рак

Изморени ли сте вече от невъзможността да споделите личните си проблеми с околните? Криете красивите си лице и душа от другите, за да се предпазите от поредното разочарование. Тази седмица чашата на емоциите ще прелее и най-после ще се осмелите да направите нещо по въпроса. За някои представители на зодията това ще е краят на една връзка, а за други началото на нова – мечтана, изстрадана, но този път истинска.

Лъв

Ако има човек, към когото изпитвате спотаени романтични чувства, но упорито се опитвате да го слагате в графата „просто приятел“, тази седмица всичките ви усилия ще отидат по дяволите. Дошъл е моментът на откровенията и един от вас ще наруши негласното ви споразумение и ще проговори за своите чувства. Не се страхувайте от промяната в отношенията ви, а се отдайте на емоциите, които ще ви завладеят към края на седмицата.

Дева

За разлика от личния ви живот, професионалният такъв върви стремглаво нагоре на пълни обороти. Липсва ви обаче подкрепата на любимия и няма как в такъв момент да се насладите на успехите си. Семейството ви също не одобрява настоящия ви партньор и сякаш подсъзнателно го пренебрегвате за сметка на работата си. Помислете добре кое е правилното решение и до колко се влияете от мнението на околните.

Везни

Ако от известно време насам имате разправии с любимия, през тази седмица ще се стигне до заветната развръзка. Ако планирате сватба и имате сериозни разногласия по темата, сега е времето, в което ще направите споразумението. Единият ще отстъпи за едно, другият за друго и спокойствието ще се настани помежду ви. Точно както трябва да бъде. Щастливите двойки, които са в етап на закупуване на ново жилище, ще работят по последните щрихи на своя дом преди финалното нанасяне.

Скорпион

Необвързаните представители на зодията ще имат много предложения за срещи с интригуващи личности, но е редно да се замислят, дали поканите са породени от искрено взаимно привличане или ухажорите ги търсят с цел да получат някаква лична изгода от тях. Не трябва да се чудите много, а послушайте интуицията си. Ако има нещо, което ви възпира да продължите отношения с този човек, не вадете списъците със „за“ и „против“, а категорично прекъснете всякакви отношения.

Стрелец

Голяма промяна очаква представителите на зодия Стрелец тази седмица, като тя ще бъде основно вътрешна като отношение към любовта, а не толкова като реално събитие. Но все пак всички знаем за прословутия закон на привличането и сме сигурни, че когато човек промени мисленето си, неминуемо започва да се среща с друг вид предизвикателства в своя живот. Нека бъдат позитивни, от вас зависи.

Козирог

Козирози, починете си. Достатъчно дълго време живеете в постоянно терзание и опит за контролиране на ситуациите в любовта. Истината е, че няма как да дирижирате поведението на вашия партньор и е много по-разумно да проявите гъвкавост, отколкото да държите да наложите волята си над чуждото его. Не си заслужава да вредите на психиката и на физическото си здраве с излишни нерви. Или се примирявате със ситуацията или си тръгвате от този човек завинаги.

Водолей

Седмицата ще бъде доста динамична и емоционална за Водолеите, като драматичните сценарии са почти гарантирани. Внимавайте да не попаднете в любовен триъгълник, защото изходът от него никога не е толкова приятен, колкото ви се обещава на входа. Накрая вероятно ще решите да зарежете всичко и всички и да поживеете малко за себе си, като пълни егоисти, но какво пък, животът е един и трябва да го живеем по нашите си правила.

Риби

Ако с човекът, с когото сте в момента, не споделяте общи мечти за бъдещето си, то вероятно имате нужда да смените или човека, или мечтите си. Всички сме чували клишето, че най-важното в любовта е двама души да гледат в една посока. Това не е клише, това е класика и никога няма излезе от мода, защото е самата истина. И е много по-добре да го осъзнаете рано, отколкото късно.

Следвайте ни в социалните медии