Първи подробности за ареста на Жени Калканджиева

Жени Калканджиева, която бе задържана снощи след съседски скандал се изправя пред Районния съд, съобщават от СДВР, цитирани от glas.bg.

Прокуратурата й е повдигнала обвинение за дребно хулиганство, затова че е нападнала съседите си. Калканджиева все още е в ареста, където изкара цялата нощ. На разпит в прокуратурата са Ралица и Маги Захариеви, които вчера два пъти сигнализираха полицията за непристойно поведение от страна на Калканджиева. Предоставиха и записи от случилото се през деня в кооперацията в кв. “Бояна”.

Припомняме, че в следобеда на 5 май между Калканджиева и съседите й – Ралица и Маги Захариеви, възниква спор. От видеото, с което разполагаме, се чува част от скандала между „Мис България 1995“ и съседите й. Късно вечерта полиция отново дойде в кооперацията в кв. „Бояна“.

Спорът продължи няколко часа. Жени Калканджиева хвърляше яйца през терасата по колите пред блока. Стигна се до нецензурни думи към полицаитe и Калканджиева бе отведена в ареста на Шесто РУ.

Съседи поискаха синът й да остане при тях, но тя не се съгласи и детето също се качи в патрулката. В ареста е дошъл познат на Калканджиева, който е отвел момчето от ареста.

Всичко по случая вижте във видеото:

Следвайте ни в социалните медии