Ася Капчикова разгорещи мрежата! (Снимка 18+)

Плеймейтката Ася Капчикова май пак е избрала Тайланд за своята зимна почивка. Преди година тя и Елза Парини покориха остров Пукет и на бившата на Кристо толкова й харесало, че реши да се върне отново.

Ася сподели доста провокативен кадър от почивката си в Тайланд, където щедро позира с новия си силиконов бюст. От влагата и морето пък косата й така се е накъдрила, че едвам я разпознаваме.

В социалните мрежи върви ожесточена дискусия относно местоположението на Ася. Всички се чудят дали нее качила стара снимка от предишната си визита на Тайланд и в момента залъгва последвателите си, че е на топло и красиво място. Напоследък тя е доста обрана в публикациите си в социалните мрежи, нито пък присъства така активно в медийния свят, както беше допреди година.

Из светските среди се шушука, че Ася има нова любов и заради него избягва да се показва в публичното пространство. Тайнственият господин бил далеч от тези среди и не одобрявал славата на любимата си. Тя пък била готова да му роди дете и да зареже светския живот.

Следвайте ни в социалните медии