Али Башар, който бе изнасилил и убил 14-годишно момиче в Германия е заподозрян в още едно изнасилване на 11-годишно момиче

274

Германската полиция заяви, че 20-годишният кандидат за убежище от Ирак, който си призна за убийството на 14-годишно момиче, е заподозрян за още едно изнасилване на 11-годишно момиче.

Случаят с убийството на 14-годишното момиче разпали в Германия дискусии за имиграционна политика на страната, предава БТА.

Заедно с 8-членното си семейство той  пристигнал в Германия преди три години. Няколко пъти му е отказвано убежище. Той е заподозрян за изнасилването на 11-годишно момиче и нападение с нож над минувач  с цел грабеж.

Според прокуратурата иракчанинът Али Башар, който е в ареста от май във връзка с убийството на 14-годишната Сузана Фелдман, през март е изнасилил 11-годишно германско момиче в приют за настаняване на бежанци във Висбаден.

През май Башар и 14-годишно момче от Афганистан са изнасилили същото 11-годишно момиче.Афганистанското момче бе арестувано в понеделник.

Прокуратурата отказа да даде информация защо 11-годишното момиче е било в приюта за бежанци, нито даде подробности за хода на разследването.

Може да харесате и