fbpx

Адвокат Марковски: Авторитетът на прокуратурата означава доказателства и нищо повече

437

По думите му в нито един документ по обвинението не казва за даване и взимане на пари.

„Делото на Иванчева е низ от компромати, които са изключително примитивни. Няма нито една среща между Иванчева и Ваклин.

Единствената среща е в кабинета ѝ и тя се е държала хладно и рязко. Ваклин се оплакал, че тя го е изгонила от кабинета, казва Дюлгеров.“ Това заяви адвокатът на кметицата на район „Младост“ Марин Марковски в интервю за bTV.

Той допълни, че „има много хора които биха желали да затрият кметицата. Светването, като елха – това е мечтата на прокурор, свързана с детските му години.“

„Има светещ прах под носа, но има една снимка как полицайката я хваща за устата. Може ли да се брои с подносието, с дамския мустак? Няма нещо, което да ги изобличава че са организирали предаването на парите“, категоричен беше Марковски пред bTV.

Според него по-сериозното обвинение срещу Иванчева е това, че е искала 500 хил. лева.

„Това е страховитото, защото за него се иска лишаване от свобода от 10 до 30 години. Няма среща между Ваклин и двете (бел. ред. – Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова), те може да не знаят, че Дюлгеров е имал разговори с Ваклин. Такива разговори няма записвани.Авторитетът на прокуратурата означава доказателства и нищо повече.“

По думите на Марковски „не е забранено на един кмет да каже на инвеститор да каже: „Хайде да направиш една детска площадка, щом имаш пари за небостъргач.

„Кметицата няма право да дава разрешение за строеж, тя не е фактор.“

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори