fbpx

9 секс истини, които не ти казват в училище

271

Едва ли ти се иска да преживееш отново гимназиалните ти години – лъгане на родителите, за да ходиш по купони, подготовка за изпити, несигурност във външния вид… но ако можеше да се върнеш обратно във времето, щеше да е полезно да знаеше следващите истини за секса, които никой не си направи труда да ти каже тогава.

1. Няма мъж с толкова голям пенис, че да не му стане презерватива.

Най-наивната лъцжа, с която някой мъж може да ти излезе. За бога, презервативът е достатъчно голям и разтеглив, че да стане дори на женски крак. Покажи снимката от линка на следващия тип, който се опитва да ти излезе с глупаво оправдание.

2. Противозачатъчните хапчета не са единственият вариант.

"Нека се обличаме, без да се събличаме", също не е вариант.
„Нека се обличаме, без да се събличаме“, също не е вариант.

В гимназията това беше най-разпространения метод за предпазване от забременяване, но би било много по-добре, ако ни бяха научили за спирала и другите методи, които са далеч по-популярни днес.

3. Сексуалните фантазии са нормални.

Може, само може би, еуфорията около садо-мазото и „50 нюанса сиво“ нямаше да е толкова огромна, ако бяхме научени, че хората са разлини и сексуалните им предпочитания също.

4. Упражненията на Кегел правят вагината ти щастлива.

Стегнатите мускули на вагината са също толкова важни, като тези на краката. Те помагат да стигнеш до оргазъм и доставят по-голямо удоволствие на партньора ти.

5. Можеш да правиш (безопасен) секс, когато си в цикъл.

9 секс истини, които не ти казват в училище

Ще се чувстваш странно, ще ти се наложи да почистиш след това, но ако използваш презерватив, няма нищо лошо в секса по време на цикъл.

6. И жените могат да еякулират.

Макар явлението да е рядко, то не е невъзможно и не бива да се пренебрегва. Произходът не е установен – според учените идва от пикочния мехур, но не е урина. Нито нещо, от което да се срамуваш, ако ти се случва.

7. Има такова нещо като „твърде много самозадоволяване“.

Стане ли въпрос за твоята G точка, няма друг човек на света, освен теб, който да знае по-добро как да я „натисне“. Но ако го правиш твърде често, можеш да увредиш временно нервите там и това ще намали удоволствието ти от секс с истински партньор.

8. Отнема ти повече време да свършиш, отколкото на него.

Твоят оргазъм е като крем в еклер. Не стигаш до него от първо облизване, но стигнеш ли – разбираш, че е безкрайно вкусен. (Съжаляваме, ако опропастихме яденето на еклери за теб.)

9. Замразяването на яйчници е реална стратегия.

Когато си на 17 години, раждането на деца ти се струва далечно бъдеще (освен ако не участваш в предаването на MTV „На 16 и бременна“). Струва ти се странно да замразиш яйцеклетките си, за да подсигуриш бъдещите си отрочета. Не много хора могат да си го позволят и има много фактори, които да се вземат предвид, но е вариант. А кой не обича да има варианти?

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори