8-те лъжи за секса, в които “Сексът и градът” ни накара да вярваме…

Няма жена, която да не е гледала поне един епизод на “Сексът и градът” – един от най-великите и революционни сериали през 90-те години и първите години след 2000-та година.

И всички помним сексуалния живот на 4-те героини – Кари, Саманта, Миранда и Шарлот.

Само че с времето се оказва, че епизодите на филма малко по малко са ни представили една нереалистична и леко изкривена картина за това какво всъщност е сексът.

 

8-те лъжи за секса, в които "Сексът и градът" ни накара да вярваме...

 

Лъжа 1: в няколко от сериите на “Сексът и градът” се е оказвало, че малкият пенис е голям проблем за героините. Всъщност всички знаем, че в действителност не е така и размерът и дължината наистина не са чак такъв проблем за нас, жените.

 

Лъжа 2: мръсните приказки в леглото са нещо странно и не се възприемат от жените… това наистина е пълна лъжа, всяка от нас знае, че да говориш мръсотийки по време на секс, разбира се, съобразявайки се с партньора си, всъщност е доста възбуждащо.

 

Лъжа 3: на всяка улица, във всяко кафе и ресторант, е пълно с готини мъже, които “забърсваш просто ей така…” – да бе, да! Ние живеем в реалността и знаем, че по света наистина има готини мъже, но те не се срещат чааак толкова често, колкото твърди сериалът.

 

Лъжа 4: ако си купиш вибратор, ще се пристрастиш толкова много към него, че ще спреш да излизаш от вкъщи – поне така твърдят в “Сексът и градът”. Е, да, но едва ли някоя жена би избрала секс играчка пред среща с приятелките си или среща с вдъхновяващ господин

 

Лъжа 5: Да правиш орална любов на куриера е нещо съвсем в реда на нещата – хммм, ние не сме съгласни много с това, предполагаме – и вие.

 

Лъжа 6: Да пръцнеш в леглото, докато си с мъж, е равно на смъртна присъда. Поне така казват героините в “Сексът и градът”. Е, ние сме на мнение, че това е нещо съвсем човешко и на всеки може да се случи. Затова го категоризираме като тотална лъжа!

 

Лъжа 7: Жените говорят свободно и на висок глас на публични места за всеки детайл от сексуалния си живот. Е, правим го, но сме по-дискретни, нали? Съгласете се!

 

Лъжа 8: Саманта получаваше оргазъм всеки път, когато прави секс… независимо дали е с познат, или непознат. Е, ние също много вярваме в това, че жената трябва да получава възможно по-често оргазъм, но сексуалният живот на Саманта е доста нереалистичен за действителността.

 

Може да харесате и