fbpx

7 начина, с които ще продадете дома си по – бързо

1 066

Продажбата на дома може да бъде доста стресиращa, но с няколко лесни стъпки може да го приведете във вид, с който ще съберете много потенциални купувачи. Вижте 7 стъпки към по – бързата продажба.

 

Почистете бъркотията

Понякога дрехите ви просто не стигат до кошницата за пране … признайте си. Но сега е време да се сбогувате с бъркотията и приберете всичко. Изхвърлете и онези празни бутилки от шампоан, които само заемат място. Махнете всичко излишно по плотовете и подредете.

 

Възползвайте се максимално от активите си

Имате красива камина? Високи тавани? Интересни корнизи? Покажете най-доброто от дома си като го подчертаете… Ако в момента използвате перваза на прозореца, за да подредите играчки, намерете им друго място и покажете гледката.

Красиво и неутрално

Може да сте голям фен на ярките и наситени цветове, но вашите потенциални купувачи може и да не са … За тях премахването на този пъстър тапет, който толкова много обичате, може просто да бъде поредната задача, коятоще трябва да изпълнят, след като купят жилището. Неутралните тонове ще позволят на хората, които оглеждат дома ви, да се съсредоточат върху него, без да се разсейват цветове и шарки, които сте използвали.

Почистете кухнята (и баня, и навсякъде другаде)

Нищо не изглежда по-лошо от мръсни чинии в мивката, косми в банята и кални стъпки на килима. Положете всички усилия, за да почистите (или наемете фирма за почистване), за да направите дома си максимално привлекателен.

Без лични вещи

Всички имаме дрънкулки, фотографии и аксесоари, които правят къщата наш дом. Но сега целта ви е да го продадете. Затова махнете всичко, което говори за личните ви спомени. Накарайте хората да видят себе си на това пространство.

Ароматът е важен

Обикновено миризмата на дома може да не е първото нещо, за което мислите, когато се опитвате да продадете къщата си, но е важна. Няколко ароматизирани свещи или освежител за въздух могат да направят света различен, особено ако имате домашни любимци. А най-добре изпечете канелени сладки или сладкиш и сварете кафе.

Без домашен любимец

Ако имате домашен любимец, най-добре е да  намерите някой, който да го гледа докато траят огледите. Има хора, които не понасят кучета и котки и само присъствието им може да ги откаже.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори