5 женски качества, които мъжете ненавиждат

Споровете между жените и мъжете ще си останат вечни, неразбирателството също.

Никога няма да успеем да разберем мъжете напълно, а и те няма как да се поставят на наше място. Ето защо ще продължаваме да смятаме, че сме от различни планети.

Има едни определени качества и характеристики, които не харесваме у мъжете, но и те има какво да не харесват в нас.

Има няколко неща, които биха отблъснали всеки мъж и днес ще ви разкрием кои са те.

Много драма за нищо

Мъжете не обичат жени, които драматизират прекалено много и откачат за най-малкото нещо. Изблиците на емоции, скандали и сълзи никога не са били хубаво нещо, а от мъжка гледна точка са си истинска проява на болна психика.

Твърде строга команда

Мъжете обичат да се чувстват направлявани от време на време и имат нужда от насоки, но не искат командир, който да им размахва пръст и да заповядва. Робството отдавна е изчезнало.

Самочувствие без покритие

Мъжът винаги ще разбере дали една жена е просто въздух под налягане или в нея има ум, потенциал и такт. Никой не харесва прекалено надутите хора, а жените с вирнати носове не са никак приятна гледка.

Пълна неблагодарност

Хубаво е, когато хората оценяват какво правиш за тях и не те забравят след първата срещната трудност. Мъжете не харесват жени, които не забелязват малките жестове и очакват да получават всичко наготово.

Материално момиче

Каквото и да си говорим, живеем в материален свят и няма как да избягаме от него, но все пак е хубаво всичко да има някакви граници. Никой не харесва хората, които се интересуват само от вещите.

Източник: edna.bg

Може да харесате и