fbpx

5 продукта, които трябва да се консумират, за да се предотврати появата на бяла коса

1 864

Хората правят всичко възможно, за да предотвратят появата на бяла коса. Те купуват боя за коса, внимателно отстраняват малки партизани с пинсети.

Но има ли по-евтини и по-лесни начини да се отървете от предразсъдъците на старостта и стреса? За щастие, има. Орехи, скариди и сирене – това е основният списък с продукти, които ще помогнат да се предотврати появата на нежелана бяла коса.

Орехи

Използването на орехи, които са богати на мед, спират растежа на сивата коса. Да, и този продукт сам по себе си може да стане еликсир на красотата и здравето. Просто е: медта участва в производството на меланин, който е отговорен за създаването на пигмент за коса. С течение на времето, тялото губи способността и той се нуждае от помощ, добавяйки в менюто храни като орехи, кашу, бадеми и шам фъстък.

Скариди

Експертите казват, че високите нива на цинка са важни за поддържането на цвета на косата ви. Месото, сиренето и скаридите вършат отлична работа, насищайки тялото с важен елемент. Не забравяйте да добавите към диетата си възможно най-много гъби, тиквени семки и сусам.

ЕТО И ОСТАНАЛИТЕ 3 ПРОДУКТА, КОИТО ЩЕ ЗАБАВЯТ ПОЯВАТА НА БЕЛИТЕ КОСМИ!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори