fbpx

5 неща от порно филмите, които мъжете не желаят в леглото

4 266

Всички гледат порно видео клипове – някои повече, други по-малко, трети рядко си признават.

Много жени се тревожат, защото си мислят, че мъжете очакват партньорката им да изпълнява всичко, което са гледали в порно филмите.

Това съвсем не е така, ето кои са нещата, които мъжете предпочитат да виждат само на екрана, но не и в леглото, докато правят секс с любимата жена:

1. Силни викове

Силните викове и издаването на специфични звуци по време на секс са задължителна част от порно филмите. Те обаче дразнят мъжете в реалността и дори пораждат съмнение в истинността на изпитваната наслада. Ако викате прекалено силно по време на секс, партньорът ви може да помисли, че симулирате.

2. Eякулация върху лицето или гърдите

При секса в порно филмите няма никакви чувства. Но когато партньорът ви прави секс с вас, и особено ако имате дълготрайни взаимоотношения, той би трябвало да се съобрази, ако на вас не би ви било приятно да „свърши“ върху лицето или гърдите ви. За други мъже пък този акт е проява на неуважение към партньорката и дори не биха я попитали дали е съгласна.

3. Садомазо секс

Може да им харесва да го гледат на екрана, но това не означава, че мъжете искат да правите груб секс с тях. От време на време за разнообразие може да пробвате подобни страстни игри, но не е задължително всеки път играта да загрубява.

4. „Мръсни“ приказки

В порното мръсните думи, нашепвани в ухото или изкрещяни по време на кулминацията, действат особено възбуждащо на някои мъже. В реалността обаче мъжете се чудят дали симулирате и дали изобщо получавате някаква удоволствие, ако не спирате да говорите мръсотии по време на секс.

5. Трети човек в леглото

Порно сценариите много често са базирани на евтини интимни случки. Дори с партньора ви да харесвате тройките, той едва ли би се съгласил да поканите някой съвършено непознат, приятелка, водопроводчика или пък доставчика на пица да се присъедини към вас в леглото.

 

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори