fbpx

5 начина да направиш яки кинти в България

345

Някои късметлии нямат нужда от диплома от престижен университет или години в разработка на ново лекарство. Това означава просто да бъде направено колкото се може по-малко и въпреки това да се спечелят повече пари, отколкото човек някога си е мечтал.

Ето и някои от най-лесните начини човек да натрупа състояние:

  1. Да постройш парцел срещу обещетение

Пазара за недвижими имоти е голям и нестабилен. Често се намират фирми, предлагащи договор за строителство срещу обещетение. Това е бърз начин да дръпнеш с малко средства и 2-3 апартамента.

2. Да купиш подценен имот

Стойността на имотите се определя от тяхното местоположение, квадратура и изложение. Но ако бъдем наблюдателни и следим пазара, можем да намерим страхотен имот на добра или дори много добра цена. Това се дължи на финансовото състояние на хората държали имота. Често те са фалирали, или дължат отгромни кредити на банки, тогава банката продава почти на безценица.

3. Да направиш онлайн магазин

Света на Интернет е все по-широко пространство, предлагащо план за реализация на всеки един от нас. Онлайн пространството ни дава свобода да търгуваме из целия свят. Както можем да купуваме в промишлени количества, така и да продаваме. Един малко рискован метод, в който влагаме единствено основен капитал, за да излезем на големия световен онлайн пазар.

4. Да купуваш акции

Акционния пазар набира сила и в България. Все повече хора рискуват като влагат неголяма сума пари, за да играят с акции. Ако се интересуваш как бързо да изкараш пари, това е най-бързият начин да се образоваш. Експерти като Доналд Тръмп и др. пишат книги за своя опит с купуването на акции. Там можем добре да се запознаем с основните плюсове и минуси. Купуването на акции на дружество, чийто развитие е в застой или деградация, може да бъде много печелившо за напред. С 2 думи, купувай евтино, продавай скъпо !

5. Да създадеш висус

Няма по-лошо нещо от добрия програмист. Той може с лекота да превърне сложния заключен акаунд в лесен код. Всички мегакомпании и световни фирми имат изключително добри програмисти, които се стремят в това да защитят информацията на своите работодатели. Тези хора са много добре платени, но световната конкуренция поражда и програмистите, който се стремят да разбият матрицата – т. нар. хакери. Тези хора пробиват системата, излизащи в челната позиция за бързо печелене на пари.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори