fbpx

42-годишен мъж почина в самолет, след като погълна 246 пакета кокаин

Японец, погълнал 246 пакета кокаин в стомаха и червата, почина в средата на полет от Богота до Токио, съобщиха властите в северната част на Мексико, където самолетът е направил аварийно кацане.

42-годишният мъж, идентифициран само като Удо „Н“, се прехвърля на самолет след пътуване от колумбийската столица до Мексико Сити и хваща свързващ полет до Япония, заяви прокуратурата в град Сонора, цитирана от БГНЕС.

„Стюардесите забелязали човек, страдащ от гърчове, и поискали разрешение за аварийно кацане в Хермосило, Сонора“, се казва в изявление на властите.

„Когато самолетът се приземява, парамедиците, които са се качили на борда, са обявили Удо „Н“ за починал“, съобщава АФП.

Аутопсията е установила, че мъжът е погълнал 246 пакета кокаин, всеки от които е с размери от по 2,5 сантиметра.

Причината за смъртта е подуване на мозъка, причинено от свръхдоза наркотици, се казва в изявлението, на местните власти в Мексико.

Самолетът на „Aeromexico“, осъществяващ полет от Мексико Сити до Токио, който е превозил 198 други пътници е възобновил полета си след като тялото на починалия японец е било свалено от самолета.

Транспортирането на наркотици от „мулета“ е популярна практика на латиноамериканските наркокартели.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x