fbpx

4-те зодии, в които някой е ЛУДО влюбен

7 090

Има няколко зодии, които си имат обожатели. Може и да не знаете за това, но ако сте една от тези зодии, може би трябва да се огледате около вас. Със сигурност някой гледа на вас по различен начин, макар и да не ви се вярва. Ето кои са зодиите, в които някой е влюбен:

4-те зодии, в които някой е ЛУДО влюбен

Телец

Не се чудете, че всички около вас непрекъснато ви правят комплименти за това как изглеждате или как се държите. Има нещо ново във вас, което е свързано с вътрешна промяна и ви прави по-уверени и щастливи. Това е чудесно! Именно по тази причина ваш колега със сигурност си пада по вас, но има нещо, което го спира да признае симпатиите си. Може би се държите малко дръпнато и студено, с което давате вид, че имате ледено сърце… което далеч не е така. Покажете на всички колко сте сърдечни и отворени към хората. Забравете за притесненията.

Лъв

Навлизате в етап от годината, в който всичко започва да се нарежда. Независимо дали сте обвързани или не, може да бъдете сигурни, че любовният ви живот ще цъфти до края на лятото. Също така това няма значение и за факта, че някой си пада по вас. Обвързаните не бива да се плашат, връзката им не е застрашена, просто ще трябва да намерят подход, с който да обяснят на влюбения, че са щастливи… ако е така. Ако не, може би това е знак от съдбата, че е време за промяна. Необвързаните може да се огледат в приятелския си кръг. Там със сигурност ще заподозрат кой е тайнственият им ухажор.

Стрелец

Няма по-подходящ период за нова връзка. Не се чудете, не преценявайте ситуацията, а веднъж в живота си се пуснете по течението. Без премисляне и без дилеми. Животът ни поднася случките, които ни е писано да преживеем, за това просто се оставете да бъдете обичани. А повярвайте ни, това няма да отнеме много време. Човек, с когото сте се запознали съвсем скоро, проявява силен интерес към вас. Покажете му, че сте отворени към нови приключения и срещите ще започнат да валят. Ще откриете много общи неща, а различията ще сметнете за симпатични.

Козирог

Не мислете за старите връзки, които са ви наранили. Ако не махнете с ръка и не забравите всичко, никога няма да се почувтвате готови да обичате отново. Много близък ваш приятел вече не гледа на вас само като близък човек, с кого може да споделя всичко. Има силно желание да опита да привлече вниманието ви по друг начин. Може би трябва да спрете да говорите за миналото си, за да му дадете знак, че сте готови за нова връзка. Ако все пак никак не си представяте да имате нещо с този ваш приятел, кажете му го много внимателно, защото рискувате да го загубите завинаги.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори