4-те зодии, които ще са най-желани това лято

Това лято тези зодии ще бъдат във вихъра си – просто неустоими. Ще се радват на много внимание от противоположния пол. Ето и кои са те…

ОВЕН

С идването на лятото започвате все повече да усещате липсата на човек до себе си. Тази ситуацията няма да продължи дълго, защото съвсем скоро ще усетите внимание от противоположния пол, което силно ще ви заинтригува.

Хубаво в случая е, че човекът никак няма да е случаен. Може би след цялото това чакане и всички усилия, ще бъдете възнаградени с нови трепети и чувства. Много близък до вас човек ще ви погледне с други очи и ще поиска да ви опознае така, както никога не го е правил досега.

Ситуацията много бързо може да прерасне във връзка, но ако не сте готови за това, непременно му дайте ясни знаци. Не си играйте с чувствата на този човек, само за да повдигнете самочувствието си или да не сте самотни. Повярвайте ни, той няма да е нито първият, нито последният. До края на август ви чакат много вълнуващи преживявания.

РАК

Някога налагало ли ви се е да избирате между двама души, които силно искат да бъдат с вас? Ако отговорът е не, предстои ви да се запознаете отблизо с тази ситуация. Самите вие няма да усетите как флиртувате едновременно с двама човека, на които много ще им хареса начинът, по който се закачате с тях. И от двете страни ще откликнат, но вие едва ли сте очаквали това.

Ще дойде време, в което ще трябва да избирате с кого искате да продължите напред. Едният човек ще иска сериозна връзка и развитие. Другият – съвсем неангажираща връзка, в която сексът е водещият мотив. Трябва да помислите от какво имате нужда в момента. Точно това ще ви помогне в избора. Към който и човек да се насочите, не забравяйте, че любовта идва по-рядко от случайния секс. За това мислете, докато вие сте в позицията на този, който избира.

СТРЕЛЕЦ

Няма време за губене. Оставете стоенето вкъщи, сменете обикновените дрехи и се погрижете за външния си вид, за да ви забележат. Излезте с приятели няколко вечери подред и няма да съжалявате за този си ход.

Още на втората вечер ще се запознаете с много интересен човек, който така ще ви омае, че ще забравите името си. Не му се давайте толкова лесно, бъдете загадъчни и го накарайте да се потруди за вас. С този човек ще ви свърже взривоопасна химия, която ще ви разтърси така, както никога досега. В предишни връзки не сте имали много бурен и страстен сексуален живот, но повярвайте ни, сега ще разберете ползите от него.

Нищо чудно голямата страст да се превърне и в голяма любов, ако си дадете шанс да се поопознаете. И двамата сте страдали по скорошни връзки, може би ще намерите утеха един в друг.

СКОРПИОН

Вашият любовен флирт през юли ще бъде запомнящ се. Можете ли да познаете къде ще се появи човек, с който ще усетите някакви искри? На работното място! Сигурно не вярвате, че има някой, който може да привлече вниманието ви. Но нека ви кажем, че понякога един жест или разговор може да е достатъчен, за да запали огън между вас и случаен колега.

Ако се стигне до връзка, пазете я в тайна от другите. Хем ще бъде по-вълнуващо, хем няма да тръгнат клюки и няма да ви обсъждат. Не бързайте да разкривате себе си, тук действайте по-бавно и това ще е вашият печеливш ход. Ако някой човек от миналото ви реши да ви се обади, оставете драмите там, където им е мястото, а именно – в миналото. Ще имате много по-вълнуващи преживявания с новия човек, който ще се появи в живота ви.

Източник: hitvneta.bg

Може да харесате и