fbpx

31-годишен мъж блудствал с баба си и я заплашвал

1 817

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Стара Загора е осъден А.А., на 31 г., обвинен за това, че на неустановена дата през месец март 2018 г., в Стара Загора, извършил действие с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление със 73-годишната си баба.

През септември 2018 г. в Стара Загора се заканил с убийство на 73-годишната жена с думите: „Ще те утрепя и ще те сложа в гроба“.

Районен съд – Стара Загора е разгледал делото по реда на съкратеното съдебно следствие в едно съдебно заседание. Подсъдимият е признал вината си и всички факти и обстоятелства, описани в обвинителния акт. Районен съд-Стара Загора е наложил на А.А. наказание от две години „лишаване от свобода“ при първоначален „общ” режим.

Той и пострадалата живеели в общо домакинство. Тя се грижила за децата на подсъдимия. В началото на 2018 г. подсъдимият А. А. започнал да се държи арогантно и агресивно с пострадалата, блъскал я, отправял ѝ обиди.

През месец март 2018 г. той влязъл в стаята на пострадалата и чрез употреба на сила и заплашване извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление. Агресивното му поведени ескалирало и в началото на месец септември 2018 г., когато А.А. отправил закана с убийство към пострадалата, която сигнализирала роднините си и органите на полицията.

Присъдата подлежи на обжалване и протестиране пред Окръжен съд – Стара Загора.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...