fbpx

25-годишна майка изчезна мистериозно за 2-ри път

Владислава Василева е открита преди седмица с разранени крака, сега отново липсва.

На два пъти за една седмица мистериозно изчезва 25-годишната Владислава Тошкова Василева от Добрич, алармират близките й. На 27 май младата майка е открита с разранени крака да се лута в Слънчев бряг, на 3 юни тя изчезва отново, пише България Днес.

Младата майка е пристигнала скоро от Германия, където живее. Тя е с тежка депресия, която е животозастрашаваща, разкриват нейните близки. В социалните мрежи за помощ призовава приятелят й Александър Шустер, с когото Владислава живее на семейни начала.

„Излезе от вкъщи и оттогава не знаем къде е“, споделя майката на изчезналата жена Димитричка Димова. Притеснена, тя разказа, че дъщеря й се върнала от Германия на 19 май. Първо посетила баща си, който живее в София. След кратък престой в столицата тя потъва вдън земя. Тогава, за щастие, Владислава е открита след няколко дни в Слънчев бряг. Била в окаяно състояние. Намерена е боса, а краката й били разранени. Родителите й отишли я приберат в Добрич от местното полицейско управление на 27 май вечерта. Майката на Владислава, която също живее в Германия, пристигнала още на другия ден.

За кратко ситуацията в семейството се успокоява, но на 3 юни сутринта младата добричлийка изчезва отново. Владислава трябвало да отиде на лекар, за да си направи изследвания. Откакто тя излиза от дома си, следите й се губят. На 5 юни е подаден сигнал в полицията, че е изчезнала, и започва нейното издирване.

Майката на Владислава разкрива, че досега никога не е имала проблеми с дъщеря си. Жената подозира, че може да има някакво емоционално или психично разстройство.

„Безпокоя се, че може да й се случи нещо, тя не го осъзнава“, сподели разтревожената майка. Тя допълни, че дъщеря й не желае да се лекува и е на мнение, че нищо й няма.

В социалните мрежи Александър Шустер споделя, че е получил сигнал от човек от Балчик, че е разпознал Владислава. По думите му тя се лутала безцелно из крайбрежното градче. Александър предполага, че приятелката му може да е стигнала и до Каварна, Балчик, Албена или Варна, майка й не изключва тя да е отново в Слънчев бряг.

Александър Шустер пише, че Владислава е висока 168 см, с пропорционално телосложение, къдрава руса коса и забележимо големи устни. Има татуировки на вътрешната предмишница на двете ръце, надпис на лявата ръка и кръст на дясната. Облечена е била със светлосини дълги дънки, черна къса тениска и черни обувки.

„Всяка помощ може да спаси живот! Моля, ако някой я види, да й каже: Алиса те търси, много й липсваш!“, написа Александър Шуслер за 6-годишната им дъщеря.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x