15 отличници изпрати Факултетът по обществено здраве и спорт на ЮЗУ.

dscf0920

15 отличници получиха грамоти от декана на Факултета по обществено здраве, здравни грижи и спорт към Югозападен университет “Неофит Рилски”. Те бяха връчени на специалната церемония по дипломиране на випуск 2015.

С най-висок успех своето образование приключва Фите Белева от специалност “Кинезитерапия” – 5.90. След нея се нареждат Росица Караянева от специалност „Кинезитерапия“ и Мадлен Игнатова, завършваща специалност „Социални дейности“. Те получиха почетен плакет от ректора на университета доц. д-р Борислав Юруков.

Приветствие към завършващите направи Мадлен Игнатова, която призна, че с помощта на преподавателите тя и нейните колеги са успели да достигнат много върхове и да се изградят като личности с необходимите знания, умения и компетенции. Поздрав към завършващите направи и деканът на факултета професор Стоян Иванов.  Музикалните поздрави пък бяха дело на учениците от Националната хуманитарна гимназия в Благоевград.

191 са завършващите студенти във Факултета по обществено здраве и спорт. Те са се обучавали в специалностите Логопедия”, “Кинезитерапия”, “Социални дейности”, „Спортна анимация“ и „Физическо възпитание и спорт за изявени деца и ученици“ – бакалавърска и магистърска степен. Сред тях има и млади хора от Гърция, Турция, Македония, Сърбия и Украйна.

Може да харесате и