Словения лудна по Николета Лозанова

Ефектната сесия на Николета Лозанова по повод 15-ата годишнина на PLAYBOY в България очевидно не е минала незабелязано и в чужбина.

Най-известната емблема на родното издание на Мъжката библия се появи на корицата на октомврийския брой на PLAYBOY Словения с ефектен кадър в гръб дупе, а в рекламата на броя в бившата югорепублика, Лозанова е представена като „сочната Ники от България“.

Това не е първият случай, в който чужди издания на популярното списание препечатват сесии на Николета на кориците си – предишната й поява в българския PLAYBOY (през май 2011 г.) моментално беше прилапана от колегите в Унгария, Сърбия и т.н. – а от редколегията твърдят, че Словения съвсем не е единствената държава, проявила интерес към пресните кадри.

Любопитен факт е, че главният редактор на PLAYBOY Словения Борут Омерзел е виден почитател на българската красота и на държавата ни въобще, нещо повече – благодарение на перфектното владеене на езика ни, той е сред основните преводачи на БГ-литература в Любляна.

Лозанова е дългогодишно рекламно лице на ароматите на Refan. Рекламният клип на Интенз Голд с участието на родната красавица се превърна в истински хит. Комбинацията от уникалните аромати и сексапила на Николета превърнаха този парфюм в истински бестселър.

 

Може да харесате и