fbpx

12 души са ранени след нападение на бежанци (Снимки)

1 509

Изтекоха снимки на бежанците, устроили погром в германския град Амберг и пребили брутално жени и деца.

12 души са сериозно ранени след изстъпленията на четиримата пияни тийнейджъри, дошли от Иран, Сирия и Афганистан, съобщава „Дейли Мейл“.

Снимки:

Свидетел разказва как мъж е бил блъснат надолу по стълбите на гарата, а мъжът, опитал да му помогне, е бил набит. 17-годишен е вкаран в болница след тежка травма на главата със сътресение.

Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер заяви, че е потресен от случилото се в Амберг и добави: „Ако кандидати за убежище извършват тежки престъпления, те трябва да напуснат страната ни“. Пияни бежанци устроиха погром в германски град, биха брутално жени и деца наред Побоят е бил нанесен в 6.30 ч. сутринта местно време в неделя на гарата в Амберг. 13-годишно момче на име Нимо е било ритано в стомаха, а негов 29-годишен приятел, градинарят Марко, е бил удрян в лицето.

В друг случай 17-годишно момиче е било наречено „проститутка“, а когато спътниците ѝ се опитали да се намесят, били удряни в лицето.

След посегателствата нападателите избягали, а по пътя налетели на още двама минувачи. По-късно полицията ги арестувала. „Биячите“ са на възраст от 17 до 19 години.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори