Ясновидец предсказа атентат срещу наш политик , ще има много пострадали

Климатичните промени ще променят изцяло планетата ни и начинът ни на живот. Промените, които ще настъпят, ще окажат силно влияние и върху България.

Това твърди известният бразилски ясновидец Жуселино Нобрега да Лус, който за пръв път е в страната ни.

Наричат го “най-известния пророк на нашето време”, заради дарбата му да вижда в бъдещето. Самият той обаче, определя себе си като анализатор на бъдещи събития.

“Не съм нито ясновидец, нито магьосник. Само пиша писма, които да помогнат на хората да си променят живота”, споделя бразилецът.

В интервю за телевизия Bulgaria on Air, той разказа за опасностите, пред които ще се изправи страната ни и защо някои от събитията, дори и предсказани, не могат да бъдат променени или избегнати.

Климатичните промени и глобалното затопляне ще са причина за огромни промени в света и живота на хората, обяснява той и допълва, че над България също е надвиснала заплаха от сериозни наводнения.

До 2023 г. средните температури през лятото ще се повишат до 42-43 градуса по Целзий, а океаните и моретата ще погълнат огромни територии от сушата.

“Основното, което хората трябва да знаят е, че е нужна глобална промяна, най-вече по отношение на околната среда, тъй като съществува риск до 2043 година 80% от населението на Земята да изчезне, заради климатични катаклизми”, обяснява пророкът, предсказал смъртта на алпиниста Боян Петров и пожара в Нот’р Дам.

“До 2031 г. нивото на световния океан ще се повиши драстично и водата ще залее обширни територии, навлизайки навътре в сушата от 2-3 км. до 100 км. Сред най-засегнатите и ощетени страни ще е и България”, заявява Да Лус.

През 2038 г. населението на Земята ще бъде 14 милиарда души и храната няма да достига. За да се изхрани човечеството ще са необходими още две планети, обясни още Жуселино Нобрега да Лус.

Нобрега да Лус предупреждава също, че на 17 февруари 2021 г. може да се осъществи атентат срещу наш политик в София. Ще гръмне бомба, но ще има и престрелка, поради което ще има много пострадали. „По целия свят има много терористични клетки. Във Франция те са 1200, в България има 300. Една клетка се състои от между един и десет души“, пояснява той.

На 17 ноември 2024 г. пък бразилецът прогнозира смяна на българското правителство и огромна политическа промяна. На власт ще дойде партия с десни възгледи, която още не е създадена.

Следвайте ни в социалните медии